Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

ROZCHOD s partnerkou: Sympatický herec zo seriálu Naši je voľný!

Herec zo seriálu Naši sa rozišiel s partnerkou. Zobraziť galériu (5)
Herec zo seriálu Naši sa rozišiel s partnerkou. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Rozišli sa! Úspešný slovenský seriál Naši si získal srdcia tisícok fanúšikov po celom Slovensku. V značnej miere za to môže aj „mladá krv“, ktorá sa v sitkome objavila. Za zmienku stojí najmä talentovaný fešák Gregor Miler (18), ktorý sa aj vďaka tomuto počinu stal miláčikom dospievajúcich dievčat. No kým v práci žne jeden úspech za druhým, v súkromnom živote až toľko šťastia zatiaľ nemal.

Gregor Miler je mladý slovenský talent, ktorý sa dostal do povedomia verejnosti najmä vďaka úspešnému sitkomu Naši. No a podobne ako v seriáli, ani v súkromí už nebol herec sám. Pred pár mesiacmi sa totiž dal dokopy s dievčaťom, ktoré poznal už dávno pred tým, než bol televíznou hviezdou.

Status zadaného chalana mu však dlho nevydržal. Podľa najnovších informácií TV JOJ je totiž predstaviteľ seriálového Tomáša aktuálne opäť single. „Nechcem to tu vôbec riešiť,“ vyjadril sa Miler. A hoci sa ich cesty rozišli Gregor tvrdí, že túto skúsenosť vôbec nevníma tragicky, práve naopak, odchádza so vztýčenou hlavou.

Mladý herec Gregor Miler je opäť single.
Zobraziť galériu (5)
Mladý herec Gregor Miler je opäť single.  (Zdroj: Facebook)

Miláčik dospievajúcich rovesníčok zároveň dodal, že do žiadneho nového vzťahu sa nehrnie a métou v najbližšom období bude pre neho štúdium. „Chcem sa dostať na školu. Teraz sa chcem tiež sústrediť skôr na školu, aby som potom mohol ísť potom preč,“ uzavrel herec.

Viac o téme: Gregor MilerNaši
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu