Sobota30. marec 2024, meniny má Vieroslava, zajtra Benjamín

Koniec! Krausa na Jojke už neuvidíte: Má nový džob inde!

Andy Kraus Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto nik nečakal! Dlhoročná spolupráca scenáristu Andyho Krausa(50) a televízie Joj sa skončila. Tvorca úspešných seriálov Keby bolo keby, Pod povrchom či Panelák sa rozhodol z Koliby odísť sám. Podľa našich informácií však na „dlažbe“ neostal. Má nový džob u konkurencie!

Po takmer 10 rokoch sa rozhodol skončiť! Za toto obdobie vytvoril niekoľko divácky úspešných seriálov, medzi ktorými bol aj fenomén Panelák, vďaka ktorému televízia Joj roky žala úspech.

Následne sa však jeho ďalšie seriály veľmi neujali a katastrofou sa skončil tento rok aj návrat Paneláku, ktorý už divákov tak nezaujal. Zrejme aj to spôsobilo, že Kraus a vedenie na Kolibe sa rozhodli spoluprácu ukončiť.

„Ukončenie spolupráce s televíziou JOJ bolo rozhodnutím Andyho Krausa,“ povedala topkám hovorkyňa Tv Joj Lucia Kulihová. Oslovili sme aj samotného scenáristu Krausa, s tým, že nás zaujímalo, prečo sa rozhodol pre tento krok. Do týchto chvíľ sme sa však odpovede nedočkali.

Dôvodom je zrejme to, že má už nový džob. Podľa portálu mediaboom.sk totiž pripravuje spoluprácu s televíziou Markíza. Po 11 rokoch chcú vraj opäť oživiť seriál Susedia. Po rokoch tak začne Andy evidentne opäť spolupracovať aj s hercom a moderátorom Petrom Marcinom, s ktorým sa roky nebavil. „Televízia Markíza pripravuje návrat legendárnych Susedov, jedného z najúspešnejších seriálov pôvodnej tvorby vôbec. V roku 2018 sa diváci stretnú na svojich obrazovkách s originálnou zostavou svojich obłúbených hercov,” priznal Topkám riaditeľ PR a marketingu Markízy Michal Borec.

Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu