Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nečakaná zmena: Obrovská nenávisť známych hercov!

Tomáš Maštalír a Ján Koleník Zobraziť galériu (6)
Tomáš Maštalír a Ján Koleník (Zdroj: telkac)

BRATISLAVA - Už sa majú v zuboch! Priateľstvo známych slovenských hercov Jána Koleníka (37) a Tomáša Maštalíra (39) sa skončilo. Dôvodom je zrada a stúpajúca nedôvera. Takúto nečakanú zmenu načrtol televíznym divákom šokujúci záver prvej série obľúbenej kriminálky Za sklom. Napätie sa v jeho pokračovaní bude dať doslova krájať!

Fanúšikovia kriminálneho seriálu Za sklom sa môžu tešiť na jeho pokračovanie. V týchto dňoch už totiž herci naplno zarezávajú na nakrúcaní nových častí, ktoré nadväzujú na otvorený záver z predchádzajúcej série.


Hrozivá bitka slovenských hercov: Loj skončil s rozbitým nosom!


V hlavnej úlohe sa opäť predstavia Ján Koleník (Noro Višváder) a Tomáš Maštalír (Tibor Maxovský), avšak nie na rovnakej strane zákona. Do ohnivého príbehu prileje olej priam šokujúca zrada vyšetrovateľa Višvádera, čoho výsledkom bude skutočne napínavá zápletka či neľútostný súboj dvoch bývalých kolegov a dobrých kamarátov.

„Stále to nie je celkom jednoznačné a to sa mi páči. Môžeme sa stále pýtať, či sme nepriatelia, alebo spolupracujeme,“ povedal pre Topky.sk Koleník. Medzi seriálovými kolegami podľa informácií zo zákulisia vznikne obrovská nenávisť a napätie, ktoré sa bude dať doslova krájať.

Zaujímalo nás preto, ako títo herci spolu vychádzajú v súkromí či mimo televíznych kamier. „S Tomášom sme sa po roku stretli pred kamerou, ale v divadle sme spolu stále. Poznáme sa veľmi dobre a vždy sa na nakrúcanie teším. Na Tomáša je profesionálny spoľah,“ dodal na záver Koleník.

Viac o téme: Tomáš MaštalírJán Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu