Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nová hviezda jojkárskych obrazoviek: Pozrite, akú má SEXI manželku!

Ondrej Kandráč má naozaj sexi manželku. Zobraziť galériu (12)
Ondrej Kandráč má naozaj sexi manželku. (Zdroj: Facebook O.K/E.K.)

BRATISLAVA - Fíha! Ondrej Kandráč (39) už niekoľko týždňov hviezdi na obrazovkách televízie Joj, ako hudobný sprievod novej piatkovej šou Všetko čo mám rád. O súkromí umelca sa však toho veľa nevie. My sme si preto posvietili na to, kto ho čaká doma, keď príde z nakrúcania... A je jasné, že sa tam musí vracať s obrovskou radosťou - veď pozrite, aká krásna je jeho manželka!

Ondrej Kandráč je známym hudobníkom z východného Slovenska. Aktuálne sa však stáva aj veľkou hviezdou televíznych obrazoviek. Už niekoľko týždňov sa totiž každý piatok objavuje na Jojke v novej šou Všetko čo mám rád, kde sa stará o hudobný sprievod. Zaujímalo nás však, aký má umelec život mimo kamier... 

A zistili sme, že hudobník má doma už 9 rokov naozaj krásnu manželku. Zvodná plavovláska s ukážkovou postavou a peknou tvárou - to sa musí Ondrejovi vracať domov s obrovskou radosťou. Navyše fotky od profesionálneho fotografa dokazujú, že by sa pani Erika pokojne mohla živiť aj modelingom. A to je pritom mamou dvoch detí.

Zaujímalo nás preto, či po pani Kandráčovej nepoškulujú aj cudzí muži. „Asi áno, absolútne to však neriešim, keďže v našom vzťahu nemáme tajnosti a žijeme šťastne,“ povedal nám hudobník, ktorý tiež prezradil, že jeho manželka sa venuje mnohým oblastiam, dokonca skúsila už aj ten modeling. „Čas od času aj modeling, moderuje v Tv Košice dnes, ale hlavne je skvelou matkou a manželkou,“ dodal Kandráč.

Fotky nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Nová hviezda jojkárskych obrazoviek: Pozrite, akú má SEXI manželku!

 

 

Viac o téme: Ondrej Kandráč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu