Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VyVolená Linda v smútku: Frajera jej zatkla polícia!

Linda Drevenková Zobraziť galériu (5)
Linda Drevenková (Zdroj: Instagram L.D.)

NTIRA - Linda Drevenková (33) sa do povedomia širokej verejnosti dostala ako súťažiaca historicky prvej série jojkárskej reality šou VyVolení, ktorú napokon aj vyhrala. Odvtedy o plavovláske bolo počuť najmä v spojení s jej výzorom, ktorý sa rokmi výrazne menil. No a nedávno sa nám do redakcie dostala informácia, že jej kamarát Boris B. (29) skončil v rukách polície. Aktuálne však vyšlo najavo, že k zatknutému má Linda oveľa bližšie - je to jej frajer.

Pred mesiacom sa nám do redakcie dostala informácia o tom, že kamaráta exvyvolenej Lindy Drevenkovej, Borisa B. z Nových Zámkov zbalila NAKA. „Mám zaručenú informáciu, že priateľ ex-vyvolenej Lindy Drevenkovej Boris B. je vo väzbe v Nitre. Po nejakej veľkej policajnej akcii, kde bolo viac ľudí. O čo sa konkrétne jednalo, neviem, ale tuším zbrane,“ prišiel nám tip do mailu.


Priateľ Vyvolenej Lindy v rukách polície: Zbalila ho NAKA!


V tom čase sme plavovlásku oslovili, nech nám prezradí, či je skutočne pravda, že sa so zatknutým Borisom pozná. Vtedy nám však na našu správu neodpovedala. Aktuálne sa nám však do redakcie ozvala s tým, že si naše otázky všimla až teraz... A ako sa ukázalo, k Borisovi, ktorý skončil v rukách polície, má Drevenková oveľa bližšie, ako len ku kamarátovi.

„Asi už bude zbytočná odpoveď, ale aj tak odpoviem. Či som v minulosti chodila s Borisom? Tvoríme stále pár. A k tomu prípadu sa nemôžem vyjadriť, keďže prebieha stále vyšetrovanie,“ vyjadrila sa nám Linda s odstupom času na otázku, aký má vzťah k zatknutému mužovi. 

Toho, ako sa nám pred mesiacom podarilo zistiť, zatkla žilinská NAKA. Podľa našich informácií dôvodom mali byť drogy. Snažili sme sa v tejto súvislosti zistiť od polície nejaké nové skutočnosti, no keďže vyšetrovanie v tejto veci stále prebieha, viac detailov nie je známych.

Viac o téme: Linda DrevenkováVyVolení
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu