Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyplastikovaná víťazka prvej slovenskej reality show: Frajer v base a ona... Tehotná?!

Linda Drevenková Zobraziť galériu (4)
Linda Drevenková (Zdroj: Instagram L.D.)

NOVÉ ZÁMKY - Linda Drevenková (33) je verejne známa najmä vďaka víťazstvu v prvej sérii jojkárskej šou Vyvolení, ktorá sa na obrazovke objavila pred viac ako dvanástimi rokmi. Prsatá sexica sa odvtedy zmenila na nepoznanie, začo vďačí niekoľkým skrášľovacím zákrokom. Už počas leta sme čitateľov informovali, že frajera tejto kontroverznej blondínky zatkla polícia a teraz... Vraj čaká dieťa!

Ešte počas júla sa k nám do redakcie dostal tip, že Lindinho partnera Borisa zbalila pri policajnej akcii žilinská NAKA, pričom za jeho zatknutím mali byť drogy alebo zbrane. „Mám zaručenú informáciu, že priateľ ex-vyvolenej Lindy Drevenkovej Boris B. je vo väzbe v Nitre. Po nejakej veľkej policajnej akcii, kde bolo viac ľudí. O čo sa konkrétne jednalo, neviem, ale tuším zbrane,“  dozvedeli sme sa od zdroja.

Keď sme vtedy Drevenkovú kontaktovali, k prípadu sa vyjadriť nevedela, nakoľko podľa jej slov ešte prebiehalo vyšetrovanie. Potvrdila však, že ide o jej partnera. „Asi už bude zbytočná odpoveď, ale aj tak odpoviem. Či som v minulosti chodila s Borisom? Tvoríme stále pár,“  vyjadrila sa pre Topky ešte v auguste.  

Linda Drevenková údajne čaká bábätko.
Zobraziť galériu (4)
Linda Drevenková údajne čaká bábätko.  (Zdroj: Facebook L.D.)

Najnovšie sme sa od dobre informovaného zdroja opäť dozvedeli poriadne prekvapivú správu. Linda je údajne tehotná. Keď sme ju pred pár dňami oslovili, aby sme zistili, či je táto informácia pravdivá, vyjadrila sa veľmi stroho. „A ako by sa to asi podarilo, ja nie som Panna Mária. Prepáčte, ale nechcem sa k tomu vyjadrovať,“ odpísala nám. Nuž, či Linda iba zatĺka pravdu alebo naozaj tehotná nie je, sa zrejme dozvieme až časom...

Viac o téme: Linda DrevenkováMelinda Drevenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu