Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Umelé Plačková a Drevenková: Preboha, táto FOTO, to je sila!

Linda Drevenková a Zuzana PLačková Zobraziť galériu (12)
Linda Drevenková a Zuzana PLačková

BRATISLAVA - Tá zmena vás dostane! Linda Drevenková (33) sa od roku 2005, kedy ukazovala telo v reality šou VyVolení, poriadne zmenila. To isté platí aj o jej kamarátke Zuzane Plačkovej (25), ktorá sa v roku 2012 zviditeľnila v kontroverznej šou Hotel Paradise. Dievčatá sú dnes úplne iné, ako ich diváci spoznali prostredníctvom televízie. Dôkazom je záber spred 5 rokov, ktorý Linda zverejnila na sociálnej sieti. Fúha, už sa na seba vôbec nepodobajú, veď pozrite sami!

To snáď nie je pravda! Pseudocelebritky Linda Drevenková a Zuzana Plačková sa do povedomia divákov dostali vďaka účinkovaniu v rôznych kontroverzných šou, kde bez problémov ukazovali svoje telo. Odvtedy ubehlo už dosť rokov a obe sú na nepoznanie.

Dôkazom ich zmien je aj záber spred 5 rokov, ktorý zverejnila Drevenková na sociálnej sieti Instagram, kde sú obe „krásky“ bok po boku na istej akcii. No ani jedna sa už na seba nepodobá, dnes doslova vyzerajú ako iné ženy. To, či im plastiky a zmeny pomohli, posúďte sami!

Linda si od čias, keď vyhrala šou Vyvolení, dala urobiť plastiku nosa aj pŕs. Vnady si však dala poriadne zväčšiť a bez hanby ich ukazuje holé aj na sociálnej sieti. Diváci si ju pamätajú ako brunetu, no v roku 2013 si zmenila farbu vlasov na blond a dnes je z nej úplne iná žena.

Rovnako je na tom aj Zuzana Plačková, ktorá už v šou Hotel Paradise priznala, že má urobené prsia. Odvtedy však jej vnady prešli zmenou. Dala si ich zväčšiť na megaprsia a v istú dobu sa pýšila tým, že sú najväčšie na Slovensku. Okrem toho si dala vylepšiť zuby, nos i zväčšiť pery. Svoj výzor menila aj vďaka farbe vlasov či šošovkám. Dnes jej z bývalej blondínky brunetka, ktorú by bývalí spolužiaci zrejme na stretávke spoznávali iba ťažko.  

Linda Drevenková (naľavo) a Zuzana Plačková v časoch, keď vyzerali ešte v podstate prirodzene.
Zobraziť galériu (12)
Linda Drevenková (naľavo) a Zuzana Plačková v časoch, keď vyzerali ešte v podstate prirodzene.

Viac o téme: Linda DrevenkováZuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu