Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Takto ste Tlučkovú ešte nevideli: Vytasila prsia v mega výstrihu takmer po pupok!

Zuzana Tlučková Zobraziť galériu (6)
Zuzana Tlučková

BRATISLAVA - No páni, to bola ale kosť! Hoci má Zuzana Tlučková (55) už niekoľko rôčkov jubilejnú päťdesiatku za sebou a pomaly jej ťahá na ďalšie okrúhliny, skutočný vek by tejto šarmantnej dáme tipoval len málokto. Pozrite sa s nami, ako táto sympatická herečka vyzerala počas svojich najlepších rokov, kedy bez problémov ukázala aj hlboký výstrih takmer po pupok!

Keď si Zuzana pekných pár rôčkov dozadu zahrala hlavnú úlohu v inscenácii Kleopatra, diváci na nej mohli oči nechať. Sympatická brunetka sa totiž pýšila dokonalou figúrou, ktorú zvýrazňovali pekelne tesné šaty s odvážnym hlbokým výstrihom.

I keď išlo len o divadelnú hru, dnes by sme už zrejme Zuzanu na javisku v podobne odvážnom kostýme mohli očakávať len ťažko. Rokmi totiž dozrela do podoby krásnej dámy, ktorá by však určite stále nemala ani najmenší problém zviesť akéhokoľvek muža.

Zuzana Tlučková a Ján Gallovič v inscenácii Kleopatra.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Tlučková a Ján Gallovič v inscenácii Kleopatra.  (Zdroj: Youtube/RTVS)

Takto ste Tlučkovú ešte
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Youtube/RTVS)

A hoci sa už na herečke zub času jemne odrazil, ku cti Skrúcaného ex-manželke slúži, že starne s noblesou, neprezentuje sa žiadnymi plastickými operáciami, vulgárnymi outfitmi či hlúpymi výrokmi, ako to robí množstvo jej kolegýň, no napriek tomu vyzerá výborne. Darmo, Zuzi. Si skrátka žena na úrovni!

Viac o téme: Peter MarcinZuzana TlučkováNeskoro Večer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu