Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z tohto sa Skrúcaný nikdy nespamätá: Najhoršie chvíle v živote!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný

BRATISLAVA - Ťažko zabudne! Štefan Skrúcaný (56) si v živote prešiel všeličím. Zažil dva rozvody aj hrozné okamihy, keď mu pod kolesami auta zahynula staršia pani. Televízia Joj teraz odvysielala dokument Spoveď, v ktorom sa zabávač k týmto životným udalostiam vyjadril tak ako nikdy predtým. Doteraz sa z niektorých nespamätal.

Štefan Skrúcaný pred dvomi rokmi súhlasil s nakrúcaním jojkárskeho projektu Spoveď. Ten sa na obrazovky dostal v pondelok večer. Od detstva a hereckých začiatkov sa postupne dostal aj k menej príjemným témam. 

Pri Skrúcaného mene sa zvykne spomínať nehoda z roku 2004, keď zrazil chodkyňu. Tá nehodu neprežila. „V prvých dňoch som mal pocit, že asi budem musieť odísť žiť niekde inde mimo Slovenska,” prezradil Štefan. Dokonca chcel s herectvom úplne seknúť a nevedel si predstaviť, že by ešte niekedy vystúpil v televízii či na divadelných doskách. 

V tom čase skúšal muzikál Donaha s Jozefom Bednárikom. Prestal chodiť na skúšky a chcel z projektu vystúpiť. Režisér mu to ale nedovolil. „Premiéra mala úspech a zo mňa opadol ten pocit, že sa musím zahrabať pod zem alebo ísť žiť na inú planétu,” povedal herec. Ako ale doplnila jeho veľmi dobrá známa, bývalá premiérka Iveta Radičová, mrzí a trápi ho to dodnes. 

A rovnako zdrvene pôsobil Skrúcaný aj pri téme rozvodu so Zuzanou Tlučkovou, s ktorou bol ženatý takmer štvrť storočia. „Naše manželstvo so Zuzkou bolo také naozajstné,” povedal umelec. „Bolo to asi jedno z najkrajších období môjho života,” uviedol, pričom myslel súkromnú aj pracovnú sféru. 

Na človeku, ktorého bežne vnímame ako zabávača, boli vidieť pri spomínaní na tento úsek života poriadne emócie. „Prišla do nášho života zmena a mne je to v zásade doteraz veľmi ľúto, ale už s tým nič nespravím,” uviedol pred kamerami.

A zásadne odmietol, že by v jeho prípade išlo o pobláznenie kvôli kríze stredného veku. „To, že moje manželstvo so Zuzkou skončilo, že sa tam objavila mladšia žena, Dominika, to bola len súhra okolností, tomu by som žiadne osudové znamenia nepripisoval a už vôbec nie krízu stredného veku,” vyjadril sa Štefan.

Hoci s prvou exmanželkou Darinou, s ktorou má dcéru Lindu, stále vychádza dobre, pri Tlučkovej to nie je také ružové. „Vzťah so Zuzkou je komplikovanejší, lebo je to čerstvé, relatívne čerstvé,” povedal pri nakrúcaní v roku 2014, čiže 7 rokov po rozvode. „Podstatní sú naši synovia a verím, že cez nich sa to bude stále zlepšovať,” dodal Skrúcaný, ktorý je momentálne ženatý s moderátorkou Erikou Judínyovou.

Toto manželstvo označil za vyzretý vzťah dvoch dospelých ľudí. „Všetko zlé je na niečo dobré a po všetkých prehrách mi život priniesol aj jednu veľkú výhru, vzácneho človeka, Eriku. Mám teraz vzťah, ktorý je kásny a vyvážený. Stretol som vzácneho človeka, ktorého si veľmi vážim a veľmi ho ľúbim,” povedal nám herec na margo svojho aktuálneho života. 

Viac o téme: Štefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu