Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tlučkovej oslava 55-ky bez rodiny: Vieme, s kým žúrovala!

Zuzana Tlučková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Tlučková

BRATISLAVA – Herečka Zuzana Tlučková, ktorá sa naposledy divákom pripomenula v jojkárskom seriáli ZOO, v týchto dňoch oslávila okrúhle jubileum 55 rokov. Svoj veľký deň však netrávila s rodinou, akoby mnohí určite čakali, ale v kruhu inej spoločnosti. Vieme, kde a s kým si pripila...

Herečku Zuzanu Tlučkovú poznajú diváci z rôznych seriálov - posledné roky hviezdila v  Susedoch, Paneláku, či ZOO. Okrem toho vystupuje aj v divadle, a tak sa na nedostatok práce zjavne nemôže sťažovať. Pred pár dňami umelkyňa oslávila krásne narodeniny – 55 rokov, a tak nás zaujímalo, či ako správna rodená východniarka to už poriadne oslávila. 

„Momentálne som na divadelnom zájazde v Čechách. Takže vo štvrtok po predstavení v Pardubiciach som si spolu s kolegami posedela pri pohári vína. S rodinou to oslávime po mojom návrate,“ priznala pre Topky Tlučková, ktorá tak tento rok chtiac-nechtiac uprednostnila kolegov pred rodinou. Oslava s jej dvoma dospelými synmi Tomášom a Lukášom a ďalšími blízkymi ju ešte len čaká. Aj my sa pripájame ku gratulantom a oslávenkyni prajeme veľa šťastia!

Viac o téme: Zuzana Tlučková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu