Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kráska v posteli: Sexi Slovenka provokuje touto fotkou!

Silvia Križanová Zobraziť galériu (8)
Silvia Križanová (Zdroj: Instagram S.K.)

MALORKA - Je ti teplo dievčatko?! Odvážne pózy, zvodné fotky a odhalené krivky k modelingu skrátka patria. Slovenská kráska Silvia Križanová (30) však takýmito zábermi zásobuje aj svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram. Tam najnovšie zavesila snímky, na ktorých je úplne nahá. A tá posledná pochádza priamo z postele. Fúha, pozrite na ňu!

Silvia Križanová je úspešnou slovenskou modelkou a majiteľkou výstavných ženských kriviek. Niet preto divu, že sa nimi rada pochváli aj na sociálnej sieti Instagram. Najnovšie tam zavesila zábery, ktoré mnohým doslova vyrazili dych. 

Tmavovláska je na nich totiž úplne nahá... Záber spred pár dní zachytáva slovenskú krásku pred oknom, no tak, ako ju Boh stvoril. Jediné, čo zahaľuje tie miesta, ktoré majú zostať len pre oči jej priateľa, je veľká biela plachta. A fotku v podobnom duchu zverejnila aj najnovšie. 

Pochádza však z oveľa intímnejšieho miesta. Dokonalo tvarovaná žena bez jediného kúsku oblečenia si vychutnáva oddych v posteli. Opäť však nechala priestor pre fantáziu. Všetko, čo by malo zostať zahalené, aj zostalo - vyriešila to perina. Nuž, Silvia vie, ako sa postarať mužom o kučeravé myšlienky!

 
 

..nedostanu ma odtialto

Príspevok, ktorý zdieľa SISA_KR (@sisa_kr),

Viac sexi FOTIEK Silvia Križanovej nájdete v našej GALÉRII» 

Galéria: Úplná HOLÁ v posteli: Sexi Slovenka provokuje touto fotkou!

Viac o téme: Silvia Križanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu