Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská sexi kráska porodila: V noci sa jej narodil syn!

Bývalá finalistka Miss Universe Silvia Križanová Zobraziť galériu (7)
Bývalá finalistka Miss Universe Silvia Križanová (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA – Už je z nej mama! Do kategórie známych mamičiek sa zapísala už aj bývalá finalistka súťaže krásy Miss Universe SR z roku 2009 Silvia Križanová (30), známa ako Sisa Kr. S priateľom Tomášom sa podľa našich informácií v nočných hodinách dočkali prvého spoločného potomka.

Šoubiznis sa opäť rozrástol! Silvia Križanová, ktorá sa v roku 2009 zúčastnila súťaže krásy Miss Universe SR sa síce na spoločenských akciách často neukazuje, no na sociálnej sieti je so svojimi fanúšikmi stále v kontakte. Včera sa dokonca pochválila záberom z nemocnice, pod ktorý napísala: „Čo lepšie si začneš v pondelok ráno?“ a pridala ešte takzvaný hešteg #čakáme. Čím dala jasne najavo, že každou chvíľou sa vypýta na svet nový človiečik.

V noci si pridala kráska do Instastory obrázok rodiny, čím naznačila, že sú už traja. Jej fanúšikovia  a priatelia jej tiež v ranných hodinách začali pod fotografiou gratulovať k bábätku. Dokonca sme dostali do redakcie tip, že brunetke sa v noci narodil chlapec. Hoci sme oslovili aj čerstvú mamičku, vyjadriť sa odmietla. „Budem rada, ak budete rešpektovať moje súkromie,“ odvetila Silvia, ktorá svoje prvorodené dieťa priviedla na svet v súkromnej bratislavskej klinike.

O tom, že bývalá misska má naozaj syna, svedčia aj jej staršie fotografie na sociálnej sieti, kde sa pochválila tmavošedou detskou izbičkou či modrým cumlíkom. To, aké meno dala synovi, zatiaľ nevieme, špekulovalo sa, že sa bude volať po otcovi. Nechajme sa prekvapiť. Čerstvým rodičom gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia.

Viac o téme: Silvia KrižanováMiss Universe SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu