Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jojkárska grófka pred 25 rokmi a 15 kilami: Naozaj ju nespoznáte!

Anikó Vargová Zobraziť galériu (12)
Anikó Vargová

BRATISLAVA – Je z nej iná žena! Herečka Anikó Vargová (43), ktorá si zahrala v niekoľkých slovenských seriáloch ako Ordinácia v ružovej záhrade, Kukučka, Tajné životy, či naposledy 1890, sa od mladosti poriadne zmenila. Dôkazom sú zábery z čias, keď mala 18 rokov. Spoznal by ju iba málokto.

Slobodná a bezdetná herečka Anikó Vargová je dnes úplne iná žena ako pred 25 rokmi, kedy si ako 18-ročná zahrala vo svojom prvom filme Baščovanský a zať. Tento filmový počin si môžu diváci pripomenúť v novej jojkárskej relácii Všetko čo mám rád, ktorú televízia odvysiela v piatok večer a herečka tam bude hosťom. Pri nakrúcaní umelkyňa priznala, že v tej dobe bola riadna bacuľka.

„Toto bola moja prvá herecká úloha, mala som 18 rokov a asi o 15 kíl viac a bola som strašne šťastná, lebo som musela stále jesť, lebo oni chceli, aby som bola ešte tučnejšia,“ prezradila divákom bez okolkov Vargová pri sledovaní starého filmového videa. Pri pohľade na herečku však vidieť, že nadbytočné kilogramy dávno schudla a dnes by ju spoznal veru iba málokto. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII».

Viac o téme: Anikó Vargová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu