Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovský TRAPAS zabávača Šoka Tabáčka: Nezvládol to a ušiel z pódia!

Juraj Šoko Tabáček Zobraziť galériu (5)
Juraj Šoko Tabáček (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ups! Juraj Šoko Tabáček (37) je vďaka svojmu humoru čoraz obľúbenejší medzi televíznymi divákmi. Do povedomia verejnosti sa dostal prostredníctvom markizáckeho seriálu Horná Dolná, neskôr porotcoval v šou Tvoja tvár znie povedome, objavoval sa aj v jojkárskom Inkognite... A najnovšie prijal pozvanie do relácie Všetko čo mám rád. No a práve tam porozprával o mega trapase, ktorý sa mu stal. Nepríjemnú situáciu vraj nezvládol a ušiel z pódia!

Juraj Šoko Tabáček je okrem talentovaného herca a zabávača, aj obľúbeným stand-up komikom. No nie vždy to tak bolo. V časoch, keď ešte len začínal, si totiž prešiel poriadne tŕnistou cestou. V relácii Všetko čo mám rád prezradil, že počas svojho prvého vystúpenia prežil taký trapas, že doslova ušiel z pódia. 

„Zavolal ma Jano Gordulič, ktorý má svoju stand-upovú šou, že či by som to neskúsil. Tak som povedal, že dobre. Niečo som predviedol a šušlal som. To som si vybral ako svoj charakter. Celkom to vyšlo. Bol to dobrý stand-upík, tak som si vravel, že som to celé zjedol. Jano mi ale povedal, že keďže som hosť, mal by som dať dvakrát za večer. Tak som povedal, že to nebude problém,“ začal spomínať Šoko. Mýlil sa však - problém to bol... A veľký.

„Vyliezol som tam a poznáš ten pocit, ktorý býva vo filmoch. Dostaneš sa do močiara a čím rýchlejšie robíš pohyby, tým viac v tom močiari klesáš. To som robil aj ja. Snažil som sa z toho nejako dostať. Používal som všetky uhýbacie manévre, až som sa zbadal, že už nie som na javisku. Normálne som utiekol,“ prezradil otvorene zabávač. Dnes už sa na príhode zabáva, vtedy mu však zrejme nebolo všetko jedno. Viac vtipných príhod prezradí v piatok na obrazovkách Jojky.

VIDEO: Pozrite si stand-up vystúpenie, ktoré Šoko v minulosti predviedol v relácii Nikto nie je dokonalý

Juraj Šoko Tabáček Nikto nie je dokonalý

 

Viac o téme: Juraj Šoko Tabáček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu