Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Schudla 76 kíl, aj tak vyzerala hrozne! Šokujúce FOTO televíznej moderátorky

Lisa Riley Zobraziť galériu (11)
Lisa Riley (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - To nebol príjemný pohľad! Lisa Riley (41) je vo Veľkej Británii celkom známa. Na konte má účinkovanie vo viacerých televíznych reláciách a programoch. Dlhé roky bola pre ňu typická korpulentná postava. Tá je dnes už minulosťou. Brunetka schudla šialených 76 kíl, no netají sa tým, že pohľad do zrkadla ju vôbec netešil. A tieto zábery to len dokazujú.

Išla s kožou na trh! Keď sa britskej celebrite Lise Riley podarilo schudnúť zhruba 76 kíl, všetci obdivovali jej úžasnú premenu. Len málokto však vedel, že moderátorka skrýva pod šatami telo, s ktorým vôbec nie je spokojná. „Ochabnutú kožu som si rolovala do nohavíc a spodnej bielizne tak, aby to nebolo vidno,” prezradila tmavovláska.    

Estetický problém nebolo to jediné, čo ju trápilo. Ak chudnete, je potrebný aj pohyb a cvičenie. „Bolo to priam nemožné. Veľmi ma to bolelo a čistiť tie záhyby bolo nepríjemné,” priznala Lisa, ktorá nabrala odvahu na chirurgický zákrok, pri ktorom jej bola ovisnutá koža odstránená. Mohla ho absolvovať v tajnosti, no ona dovolila, aby jej asistovali kamery. „Chcela som ukázať, aké to je brutálne a že tento problém trápi mnohých ľudí. Ak som pomohla čo i len jednému človeku, a ja viem, že som pomohla mnohým, tak to má pre mňa význam,” dodala.   

Moderátorkine telo je po operácii poznačené jazvami. „Mala som viac ako 60 strií. Tie jazvy sú v porovnaní s tým nič. Som na ne hrdá a rada ich ukážem,” uzavrela známa Angličanka.  

Lisa Riley prešla brutálnou premenou.
Zobraziť galériu (11)
Lisa Riley prešla brutálnou premenou.  (Zdroj: Instagram)

Lisa Riley drasticky schudla. Pohľad na jej telo však nebol príliš príjemný.
Zobraziť galériu (11)
Lisa Riley drasticky schudla. Pohľad na jej telo však nebol príliš príjemný.  (Zdroj: ITV)

Viac o téme: Lisa Riley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu