Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Neuveriteľná dráma pri nakrúcaní slovenského seriálu: Zo simulovanej nehody skutočný horor!

V slovenskom seriáli Pravá tvár došlo k skutočnej nehode. Zobraziť galériu (8)
V slovenskom seriáli Pravá tvár došlo k skutočnej nehode. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Z fingovanej nehody naozajstná dráma! Neoddeliteľnou súčasťou televíznych počinov sú aj profesionálni dabléri, ktorí pre čo najlepšiu autenticitu záberov často riskujú aj vlastný život. Svoje by o tom vedel rozprávať kaskadér zo slovenského seriálu Pravá tvár, ktorý na vlastnej koži zažil hororové momenty priamo na mieste natáčania. Odvážny muž sa nevyhol ani škaredému zraneniu.

Každú stredu večer si diváci JOJky môžu vychutnať nové časti rodinného seriálu Pravá tvár. Čoraz obľúbenejší televízny počin v sebe okrem iného skrýva aj množstvo napätia i nečakaných situácií. Tie sa vyhrotili už v uplynulej, mimoriadne dramatickej epizóde.


Dráma a obrovský adrenalín pri nakrúcaní jojkárskeho seriálu: Bol to debilný pocit!


Seriálovú postavu Mareka Geišberga totiž postihlo nešťastie, keď do neho na priechode pre chodcov v plnej rýchlosti napálila dodávka. V skutočnosti však za herca zaskakoval jeho dablér, ktorý na nebezpečnú simuláciu doplatil škaredým zranením.

„Prišli chlapci – kaskadéri s tým, že nám ukazovali, ako to spravia. Problém bol však v tom, že bolo vidieť to, že keď sa dodávka blížila, kaskadér akoby nadskočil. Ja som chcel, aby to spravil tak, že nenadskočí,“ vysvetlil pre joj.sk priebeh fingovanej situácie režisér Braňo Mišík. Kaskadér tak pre čo najlepšiu autenticitu záberu splnil jeho požiadavky, čoho následkom bola ale poriadna dráma priamo na pľaci.

Dablér herca Mareka Geišberga utrpel pri simulácii nehody skutočné zranenie.
Zobraziť galériu (8)
Dablér herca Mareka Geišberga utrpel pri simulácii nehody skutočné zranenie.  (Zdroj: TV JOJ)

„Dodávka ho v 40-kilometrovej rýchlosti zrazila, vyletel a tým, že to dostal nižšie, než čakal, schytala to jeho kľúčna kosť a vyskočil mu ramenný kĺb,“ prezradil na margo nepríjemných momentov Mišík. A hoci dochrámaný dablér po hororovom zážitku skončil v nemocnici, podľa režisérových slov sa muž zachoval ako hotový profesionál. Tváril sa, akoby sa nič nestalo a dokonca sa odvolával na to, že je to súčasť jeho práce. Našťastie, všetko dobre dopadlo, a vo svojej akčnej práci môže pokračovať aj naďalej...

Počas natáčania sa z fingovanej nehody stal skutočný horor na pľaci.
Zobraziť galériu (8)
Počas natáčania sa z fingovanej nehody stal skutočný horor na pľaci.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac fotiek z nebezpečného natáčania si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

 

Viac o téme: Pravá tvár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu