Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Utrápená Kucherenko: Vychudnutá na kosť a brutálne zväčšené pery!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (17)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram SK)

BRATISLAVA - Silvia Kucherenko (34) prežíva aktuálne hrozné obdobie. Jej manžela totiž odsúdili na 11 rokov väzenia. Blondínka však stojí za ním a snaží sa všetkých presvedčiť, že Sergej je v tom nevinne. Svojim fanúšikom sa včera prihovorila prostredníctvom videa vysielaného naživo. No mnohých viac než jej slová zaujal jej výzor.

Sergej Kucherenko bol tento týždeň odsúdený na 11 rokov väzenia za finančný podvod. Jeho manželka, známa modelka Silvia Kuuherenko, je z tejto situácie zdrvená. No rozhodne stojí za svojím mužom a pred všetkými ho obhajuje. 


Vyparádená Kucherenko si vypočula šialený trest pre manžela: TOTO všetko naňho vo väzení čaká!


Včera sa rozhodla k celej situácii vyjadriť prostredníctvom instagramu, kde vysielala naživo z auta. Mnohí ľudia jej vyjadrovali podporu, no našlo sa veľa aj takých, ktorí riešili blondínkin výzor. A ani sa veľmi nečudujeme.  

Silvia totiž v tomto utrápenom období vyzerá, akoby doslova vychudla na kosť. V sivom roláku pôsobila tak, že keby nemala svoje silikóny, strácala by sa pred očami. A jej toľkokrát diskutované pery vyzerali, akoby si ich dala opäť prifúknuť. Možno to bolo svetlom či líčením, no naozaj to nevyzeralo dobre. 

Zábery zo Silviinho vysielania si môžete pozrieť v GALÉRII. 

VIDEO: Takto sa kedysi Silvia vyjadrila k plastikám

Kucherenko o plastikach

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu