Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známy Slovák v spoločnosti s manželkou: Pozrite, ako maskuje tehotenské bruško!

Thomas Puskailer prišiel na premiéru filmu s tehotnou manželkou Abbie. Zobraziť galériu (7)
Thomas Puskailer prišiel na premiéru filmu s tehotnou manželkou Abbie. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Thomas Puskailer (36) a jeho manželka Abbie pred viac ako dvomi týždňami oznámili fanúšikom, že sú v radostnom očakávaní. Spevák a blondínka čakajú svoje prvé dieťatko. Budúcej mamičke sa však bruško darí úspešne skrývať. Pred pár dňami sa totiž objavila na premiére filmu Dunkirk a to, že je tehotná, by pri pohľade na ňu tipoval len málokto.

Zo speváka Thomasa Puskailera sa už onedlho stane otec - pred viac ako dvomi týždňami totiž oznámil svetu, že s manželkou Abbie čakajú dieťatko. „Máme radostnú správu, to sa nedá opísať slovami, ako sa z toho tešíme. Je to skutočný zázrak! Najväčší dar,“ napísal na Instagram exsuperstarista.


Tajomstvo Puskailera a Abbie odhalené: Toto skrývali pred svetom!


Pred pár dňami sa však dvojica objavila na premiére filmu Dunkirk... A to, že je blondínka tehotná by pri pohľade na ňu hádal iba málokto. Maliarka bola vždy chudučká a zmena nenastala ani v tehotenstve - ruky či nohy absolútne neprezrádzajú, že by pod srdcom nosila dieťatko. 

A aj bruško sa jej darí úspešne skrývať. Do spoločnosti totiž prišla v tyrkysových kvietkovaných šatách, ktoré zaoblené miesta úplne maskovali. Veď pozrite sami! Fotky z premiéry filmu nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Známy Slovák v spoločnosti s manželkou: Pozrite, ako maskuje tehotenské bruško!

Viac o téme: Thomas Puskailer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu