Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z tohto puknete od smiechu: Puskailer prezradil intímny detail o tehotenstve svojej Abbie!

Thomas Puskailer s manželkou Abbie. Zobraziť galériu (6)
Thomas Puskailer s manželkou Abbie. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nedá sa ho nemilovať! Thomas Puskailer (36) s krásnou manželkou Abbie len nedávno oznámili verejnosti radostnú správu. Po šiestich rokoch manželstva sa sympatickej dvojici konečne zadarilo a už o pár mesiacov na svet príde ich prvé spoločné bábätko. Reakcia speváka na očakávaného potomka vás dostane do kolien!

Vytešenú dvojicu sme stretli pred pár dňami na promenáde Dunaja, kde sa spoločne zúčastnili tlačovej konferencie.Tá sa konala pri príležitosti promovania nového spôsobu ochrany displeja pomocou tekutého skla, ktorú mala pod taktovkou šéfka Fashion TV Gabika Drobová. 

Sajfa, Wow fix it

Budúci tatko nám o potomkovi rozprával vo svojej úsmevnej slovenčine, ktorú jeho fanúšikovia milujú. „Ja som s radosťou skočil do lufta. Je to neskutočná správa, my sme to vedeli už po štyri týždňoch. Sme urobili jeden test, druhý test... šesť testy! Mali sme doma rôzne testy, dokonca ich máme odfotené,“ prezradil nám večne usmiaty Thomas, keď sme sa ho spýtali, aká bola jeho reakcia na Abbiino tehotenstvo. 

Keď nás zaujímalo, či už budúci rodičia vedia pohlavie bábätka, odpoveď bola jednoznačná. „Ešte nevieme, ale keď budeme vedieť, necháme si to pre seba,”,povedal nám šťastný otecko, ktorý je charakteristický svojím žiarivým úsmevom od ucha k uchu. Vytúžené pohlavie vraj dvojica ani nemá a podstatným je pre ňu to, čo pre všetkých budúcich rodičov. „Aby to bolo zdravé, to je najdôležitejšie,” skonštatoval spokojne spevák.  

Ak vás zaujíma, ako na krásnu novinku reagovalo okolie Thomasa a Abbie, či ako sa budúci tatko svojmu očakávanému dieťatku prihovára, pozrite si nasledujúce video. 

Thomas a Abbie

Viac o téme: Thomas PuskailerTeleránoAbbie Puskailer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu