Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zamaskovaná Ďurianová vo fast foode: Marianna, pozor na líniu!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nie je žiadna fajnovka! Ak by ste si mysleli, že jedna z najpopulárnejších moderátoriek na Slovensku má celebritné stravovacie maniere, ste na omyle. Mariannu Ďurianovú (40) sme totiž nedávno nachytali na mieste, kde by ju zrejme žiadny fanúšik nečakal.

Blondínka sa totiž v čase obedu ponevierala po foodcourte bratislavského nákupného centra, kde jej spoločnosť robila sestra Darina Šipošová. Marianna teda rozhodne nepatrí medzi vyberavé celebritky, ktoré majú vycibrené chuťové poháriky a potrpia si iba na luxusné reštaurácie.

Doma moderátorka nechala aj extravagantné oblečenie či vysoké podpätky a do centra sa vybrala v jednoduchých čiernych šatách a balerínkach, ktoré doplnila slnečnými okuliarmi. Tie si na očiach nechala aj napriek tomu, že sa nachádzala v interiéri a svojím nenápadným zjavom tak takmer dokonale zapadla medzi bežných stravníkov.

Zamaskovaná Ďurianová vo fast
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: archív Topky.sk)

Jediným výrazným prvkom na usmievavej mamičke boli blond vlasy s ružovým nádychom, ktorými sa nedávno pochválila aj na sociálnej sieti a mnohým fanúšikom zmenou imidžu vyrazila dych. Treba však uznať, že Marianne pristane takmer všetko a v jednoduchom každodennom looku vyzerá rovnako dobre ako v tom pracovnom či pri predvádzaní na prehliadkových mólach. 

Viac fotiek Marianny nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu