Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďurianová priznala, v čom je ľavá: Mamičky, tomuto neuveríte!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - No ale toto! Marianna Ďurianová (40) patrí k úspešným ženám slovenského šoubiznisu a len málokto by si dovolil pochybovať, že by táto energická žena mohla mať problém s rutinami bežného rodinného života. Bývalá markizáčka však najnovšie priznala, že jedna z klasických mamičkovských činností jej predsa len nevychádza práve najlepšie...

Ak by ste si pomysleli, že Marianna ako matka malého synčeka musí byť excelentnou kuchárkou, ste na omyle. „Nie som veľmi dobrá kuchárka, to je pravda. Aj ma to mrzí trošku, stále si tak hovorím, ako chodíme my k rodičom na taký dobrý nedeľný obed, že kam bude, do kelu, chodiť to moje dieťa,“ rozhovorila sa o svojich kulinárskych nedostatkoch v Evitinej relácii v rádiu.

A hoci sa blondínka snažila nájsť si k vareniu vzťah, gastronómia skrátka šálkou jej kávy nie je. „Aj ma to mrzí, aj to skúšam, ale nejako mi to nejde, no... Tak nehovorím, že úplne neviem variť, ale hlavne ma to nebaví. Toto je asi ten najväčší dôvod,“ zamyslela sa Marianna. Keď sa Evita zaujímala, ako jej kuchársky netalent vplýva na stravovanie syna, bývalá moderátorka sa pochválila, že niečo jej predsa len ako-tak ide.

„Cez deň papá v škôlke a na večeru, samozrejme, niečo urobím. Miluje cestoviny, to ma veľmi teší, to robiť viem dokonca na niekoľko spôsobov,“ smiala sa sympatická blondínka a zároveň prezradila, že najväčšie vrásky na čele jej robí príprava mäsitých pokrmov. „Mäso sa mi hnusí, keď je surové... a tým pádom mám pocit, že keď aj ho nejako tepelne spracujem, tak stále smrdí,“ prezradila Evite Marianna, ktorá sa netají tým, že aj malému Romankovi zväčša jej jedlo nechutí tak, ako to, ktoré pripraví jej mama.

„Párkrát mi aj môj syn povedal, že mama, dobré to je, ale babka to robí lepšie,“ prekvapila Ďurianová svojou otvorenosťou. Ako však povedala na záver, z toho, že kuchyňa nie je jej druhým domovom, si žiadne extra starosti nerobí. „Ja som sa s tým zmierila, nemám z toho traumu, viem to nejako vykryť iným spôsobom. Viem si to zmanažovať, že napríklad mama mi navarí a ja si to donesiem," uzavrela so smiechom. 

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu