Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďurianovej šokujúca zmena: Marianna, čo si to so sebou porobila?!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto vám vyrazí dych! Bývalá markizácka hviezda Marianna Ďurianová (41) je krásna žena, ktorá bola dlhé roky známa svojou blond hrivou. No tomu je koniec! Moderátorka sa po rokoch rozhodla pre radikálnu zmenu. Neuveríte, ako teraz vyzerá!

Toto vás dostane! Marianna Ďurianová, ktorú si diváci roky pamätajú ako blondínu s dlhšími vlasmi, sa nedávno rozhodla pre radikálnu premenu. Bývalá moderátorka nikdy nepatrila k ženám, ktoré by často experimentovali zo svojím imidžom, napriek tomu nebola celý život plavovláska. Na začiatku svojej kariéry sa na televízne obrazovky uviedla ako brunetka a v mladosti dokonca nosila aj vlasy čiernej farby.

Pred pár dňami sa však na sociálnej sieti pochválila novým účesom. Blondínka si svoje polodlhé vlasy nechala nielen ostrihať, ale aj prefarbiť, a to na nie práve bežnú farbu. Má ich totiž koralovo ružové!

„Nový účes, leto, ružové vlasy... dobré?“ napísala kráska na sociálnu sieť, kde sa zároveň spýtala svojich fanúšikov, či sa im táto zmena to páči. Mnohým táto jej premena určite vyrazila dych. Veď vidieť Mariannu inak ako blondínu sa nestáva tak často. Zrejme si chcela toto leto trochu niečím ozvláštniť.  A musíme uznať, že to chcelo určite odvahu podstúpiť takúto odvážnu premenu.  Klobúk dole...

 

Príspevok, ktorý zdieľa @mariannadurianova,

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu