Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásky z Telerána sa zhovadili: Fúha, takto by ste ich pred kamerami určite nespoznali!

Krásky z Telerána by ste takto určite nespoznali. Zobraziť galériu (5)
Krásky z Telerána by ste takto určite nespoznali.

BRATISLAVA - Nebudete veriť, že sa pozeráte na tú istú osobu! Známe markizáčky sa totiž nechali nahovoriť na šialenú výzvu a pred celým národom sa totálne zhovadili. Hviezdne krásky vyzerali v niektorých okamihoch naozaj odstrašujúco.

Čím škaredšie, tým lepšie! Takto by sme mohli zhodnotiť najnovší trend internetu, ktorého originalita spočíva vo vtipných a totálne odpudivých fotografiách. Ak by ste si však mysleli, že tento hit aj tak čoskoro zapadne prachom, tak ste teda na veľkom omyle.

Pobláznené sú totiž ženy po celom svete, ktoré sa v tomto zvláštnom boome doslova predbiehajú a zverejňujú jeden uletenejší záber za druhým. Bizarnou iniciatívou sa napríklad inšpirovali aj v dnešnom markizáckom Teleráne.

Na vlastnej koži si to vyskúšali dámy, ktoré pred televíznymi kamerami vystupujú vždy dokonale upravené a v tip-top forme. Všetko sa to začalo ich pekným portrétom, ktorý však vzápätí vystriedal záber s čo najšialenejším výrazom tváre. Dievčatá strúhali také grimasy, že by v spomínanej súťaži rozhodne zabodovali!

Viac o téme: Teleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu