Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nový džob speváčky Tiny: Brutálna makačka!

Tina Zobraziť galériu (10)
Tina (Zdroj: Magic Box Slovakia)

BRATISLAVA - Tá sa nezdá! Speváčka Martina Tina Csillaghová (33), vydatá Kmeťová, už nejaký čas žije svoj život mimo pozornosti médií. Najnovšie sa však nedá si ju nevšimnúť. Kývla totiž na veľmi zaujímavú pracovnú ponuku. Mnohí z brandže netaja, že ide o riadnu makačku.

Speváčka Tina sa už dlhší čas stránila mediálnej pozornosti a dokonca odišla aj zo sociálnych sietí, kde kedysi veľmi intenzívne komunikovala so svojimi fanúšikmi. V týchto dňoch sa na chvíľu objavila na Instagrame, no inak o nej veľmi nepočuť. 

Aktuálne sa však zapojila do megaprojektu. Vzala totiž prácu na filme svetoznámeho Luca Bessona s názvom Valerian a mesto tisícich planét. Jednu z postáv dabuje do slovenčiny, čo iste mnohých prekvapí. 

Tina dabing
Aj keď skalní fanúšikovia vedia, že Tina pôvodne študovala herectvo, dabing opisujú mnohí z brandže ako poriadnu fušku. „To je brutálne ťažké, to je strašná makačka,” povedala o dabingovej práci aj samotná speváčka. Ako však dodala, vďaka skvelej režisérke to zvláda s prehľadom. „Na to, že to robím prvýkrát, tak je to super,” okomentovala svoju skúsenosť. 

V kinách ju budete môcť počuť od 20. júla. Film vychádza z komiksu, ktorý vznikol v roku 1967. Ten opisuje galaktické impérium, ktoré v 28. storočí chráni všetok čas a priestor. Dve hlavné postavy, Valerian a Laureline sú vesmírni agenti, ktorí cestujú časom a spoločne bránia vesmír. Stretávajú sa s mnohými mimozemskými národmi a čelia nebezpečenstvám. 

Viac o téme: Tina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu