Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalšia prominentná svadba: Táto speváčka povedala áno úspešnému hokejistovi!

Julianne Hough
Julianne Hough (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Profesionálna tanečnica, herečka a country speváčka Julianne Hough sa vydala. Svoje áno povedala kanadskému hokejistovi Brooksovi Laichovi. Dvojica sa zosobášila v sobotu v rezorte Coeur d’Alene v Idahu. Na slávnosti, ktorá sa konala pod holým nebom, sa zúčastnilo 200 hostí, vrátane nevestinho brata Derek Hougha, jej priateľky, herečky Niny Dobrev či herca Aarona Paula.

Na ceremónii boli aj psíkovia dvojice Lexi a Harley, ktorí im priniesli pred oltár prstene. "Nemyslím si, že som niekedy ako dieťa snívala o svadbe. Viem však, že si toto zapamätám a budem ceniť do konca života," povedala 29-ročná umelkyňa magazínu People.

Hough a 34-ročný Laich sa zasnúbili v auguste 2015 po roku a pol randenia. Tanečnica predtým tvorila pár s moderátorom Ryanom Seacrestom, režisérom Arim Sandelom či country spevákom Chuckom Wicksom.

Julianne Hough je známa najmä ako dvojnásobná víťazka televíznej súťaže Dancing with the Stars. V máji 2008 vydala album s názvom Julianne Hough, ktorý debutoval na prvej priečke rebríčka country albumov časopisu Billboard a na treťom mieste rebríčka Billboard 200. V tom istom roku tiež vydala vianočný album Sounds of the Season: The Julianne Hough Holiday Collection. Zahrala si vo filmoch ako Harry Potter a Kameň mudrcov (2001), Varieté (2010), Zakázaný tanec (2011), Rock of Ages (2012), Gladiatori di Roma (2012), Paradise (2013), Bezpečný prístav (2013) či Dedo je lotor (2016).

 

Sunday lunch with my #luckygirl

Príspevok, ktorý zdieľa Julianne Hough (@juleshough),

Viac o téme: Julianne HoughBrooks Laich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu