Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ďurianová v totálne trápnej situácii: Za toto sa bude hanbiť ešte poriadne dlho!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Číra detská úprimnosť vie rodičov často dostať do poriadnych problémov a niekedy by sa najradšej prepadli od hanby. Svoje o tom vie aj Marianna Ďurianová (40), ktorá je pyšnou mamou malého Romanka (4). Ten je ale zjavne poriadne šidlo a bývalej markizáčke sa postaral o pekne trápnu situáciu.

Ďurianová si podrezaný jazyk svojho synčeka odskákala nedávnej dovolenke v Tatrách. „Prišli sme do hotela, kde bol riaditeľ veľmi ústretový, veľmi milý chlapík, všetko, čo nám videl na očiach, nám chcel splniť... Ale bol taký divný zjav. Bol menší, plešatý, plešinku zakrýval prehadzovačkou, mal veľké uši, úplne biele obočie, vyzeral proste divne,” zaspomínala si Marianna na riaditeľa, ktorý sa vraj chcel s jej synčekom skamarátiť, a tak s s ním dal do reči. Malému Romankovi sa však pán príliš nepozdával, a tak ho okamžite odbil.

Mariannina trápna historka zabavila aj Juniora a Marcela.
Zobraziť galériu (5)
Mariannina trápna historka zabavila aj Juniora a Marcela.  (Zdroj: TV JOJ)

On sa mu prihovoril, že budeme kamaráti a malý, že: no, asi nebudeme,” smiala sa bývalá moderátorka v jojkárskej šou Nikto nie je dokonalý. Tým však rodinný prúser ani zďaleka neskončil. Riaditeľ si totiž nedal povedať a jeho pozornosť malého Romanka už zjavne poriadne otravovala. „Naozaj budeme super kamaráti,“ prihovarál sa mu neustále, kým ho znechutený chlapček úplne neodbil. „Ty máš takú blbú tvár,“ šplechol bez zaváhania Romanko.

Nuž, po tomto sa Marianna s rodinou do nemenovaného hotela už asi len tak ľahko nevráti. Treba však uznať, že jej synátor nemá problém vykecať sa z akejkoľvek nepríjemnej situácie a takéto spontánne reakcie by mu závidel aj nejeden dospelák. 

Viac o téme: Marianna ĎurianováNikto nie je dokonalý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu