Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nielen svetový šoubiz má svoje bohyne: Táto Slovenka (55) si nahotu môže ozaj dovoliť!

Yvetta Blanarovičová Zobraziť galériu (7)
Yvetta Blanarovičová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Vyzerá skvele! Reč je o slovenskej herečke a speváčke Yvette Blanarovičovej, ktorá dlhé roky žije v susednom Česku. Rodáčka z Bojníc už čoskoro oslávi 55. narodeniny, no pri pohľade na ňu tomu mnohí neveria. V týchto dňoch zverejnila na instagrame momentku, na ktorej pózuje tak ako ju Boh stvoril. Určite nám dáte za pravdu, že je to príjemný pohľad...

Svetový šoubiznis je plný nestarnúci hviezd, ktoré ani s pribúdajúcimi rokmi nestrácajú nič zo svojho šarmu. V tejto konkurencii by rozhodne obstáli aj niektoré krásky z našich končín. Medzi nimi má rozhodne svoje miesto Yvetta Blanarovičová. 

Dôkazom je napríklad fotka, ktorú rodáčka z Bojníc nedávno zverejnila na internete. Pózuje na nej s nahou tvárou - bez štipky mejkapu, či akýchkoľvek príkras. Aj napriek tomu, že má plavovláska množstvo pracovných povinností, vyzerá pekne a na jej pleti niet stopy po únave a vráskach. 

Rovesníčky však môžu Blanarovičovej závidieť nielen jej mladistvo vyzerajúcu tvár. Yvetta už viackrát dokázala, že pod šatami skrýva božské krivky hodné obdivu. 

Yvetta Blanarovičová sa ukázala svetu tak, ako ju Boh stvoril.
Zobraziť galériu (7)
Yvetta Blanarovičová sa ukázala svetu tak, ako ju Boh stvoril.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Yvetta Blanarovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu