Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto by nechcela zažiť žiadna žena: Slovenskú herečku totálne ponížila svokra!

Dominika Kavaschová Zobraziť galériu (5)
Dominika Kavaschová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúha, tak tomuto sa naozaj povie silná káva. Hoci vyostrené vzťahy medzi svokrami a ich nevestami nie sú ničím výnimočným, existujú situácie, ktoré sú skutočne až pekelne cez čiaru. To je aj prípad Dominiky Kavaschovej (28) a matky jej bývalého priateľa.

V relácii Nikto nie je dokonalý Dominika priznala, že s matkou svojho posledného bývalého priateľa, herca Lukáša Dózu, si užila poriadne krušné chvíle. Bez hanby totiž svojmu synovi dohadzovala iné ženy, a to rovno v prítomnosti krásnej herečky, ktorá s ním mala v tom čase vzťah.

 „Ja som mala tiež takú svokru, keď som mala bývalý vzťah. Bola mimoriadne temperamentná. Strašne bola 'dobrá' v tom, že predo mnou dohadzovala frajerky môjmu frajerovi. Sedela som vedľa neho a ona: 'Stretla som tú Ivetu, no s ňou by si mohol... Prepáč, Dominika, prepáč! Aj s tou by si mohol...,” opisovala Dominika situáciu s Lukášovou mamou.

Toto by nechcela zažiť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Vzťah medzi oboma ženami bol evidentne všetko iné, len nie ružový a príjemný. To, koniec-koncov uznala aj sama Dominika, keď vo finále historky s bývalou potenciálnou svokrou otvorene dodala, že situácia sa časom zmiernila. „Ale už ma má rada, teda po rozchode ešte viac,“ vyhlásila priamo.

Nuž, ktovie, ako by sa chovala Lukášova mama v prípade, keby vedela o tom, že raz sa jej slová dostanú na verejnosť. Zarážajúce je, že po neveste ako Dominika by niektoré matky určite s radosťou chňapli. Je totiž krásna, úspešná, talentovaná a vie sa o seba dokonale postarať. 

Toto by nechcela zažiť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Nikto nie je dokonalýDominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu