Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská herečka v spoločnosti pochybných existencií: Preboha, veď to boli ukrajinskí pasáci!

Dominika Kavaschová Zobraziť galériu (6)
Dominika Kavaschová (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Slovenskí politici a umelci sa niekedy stretávajú aj s ľuďmi s pochybnou povesťou. Občas sa však v takejto situácii ocitnú naozaj celkom nevinne. Ako Dominika Kavaschová.

Hlad zrejme niektorým ľuďom zahmlieva zrak. Také čosi sa totiž stalo herečke Dominike Kavaschovej, známej napríklad zo seriálov Chlapi neplačú, Oteckovia alebo Vlci. Na isté nakrúcanie prišla bez raňajok, a tak sa nutne potrebovala najesť. Produkčná ju teda poslala do neďalekého penziónu, kam len chvíľu predtým zamierili ostriči, ku ktorým sa mala brunetka pridať. „Ja ale neviem, kto sú ostriči, nepoznám celý štáb. Išla som teda, naberala som si jedlo a chalani už na mňa mávali,” rozprávala pri natáčaní relácie Nikto nie je dokonalý.

A tak si k mužom prisadla a vôbec si nevšimla, že už ich výzor je nejaký zvláštny. Až keď prišla dotyčná produkčná a vyvaľovala na ňu oči, uvedomila si, že niečo nie je v poriadku. „A zrazu som si všimla, že všetci chalani majú holé hlavy, rovnaké retiazky, tetovanie a čo som si dovtedy nevšimla, všetci majú divný prízvuk,” prezradila Dominika, ktorú okrem dočasnej slepoty postihla z hladu asi aj jemná hluchota. Následne jej členka štábu prezradila, ku komu si to vlastne prisadla: „Veď to boli ukrajinskí pasáci!” 

Viac zaujímavých príbehov Dominiky Kavaschovej a Martina Zounara odznie už dnes večer na Jojke v relácii Nikto nie je dokonalý. 

Slovenská herečka v spoločnosti
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu