Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľké odhalenie Silvie Šuvadovej: Takýto je Rytmus v skutočnosti!

Silvia Šuvadová Zobraziť galériu (4)
Silvia Šuvadová

BRATISLAVA - Len prednedávnom celé Slovensko dostalo na kolená video, kde Silvia Šuvadová (44) nabíjala jedlo v spoločnosti Patrika Rytmusa Vrbovského (40). Napriek tomu, že usmievavá brunetka je známa svojou otvorenosťou a bezprostredným komunikovaním, kontroverzný raper sa s ňou nepáral a zosmiešnil ju pred celým národom.

Hoci Rytmusove otrasné zaobchádzanie s ľuďmi naokolo nie je ničím novým, Silvii sa jeho správanie dotklo. „Robila som rozhovor pre jeden časopis a redaktorke vtedy napadlo, že poďme to urobiť.  A potom sa to video stalo na internete virálne a Rytmus to zdieľal. Potom som čítala aj tie komentáre k tomu a on tam dal taký hashtag, dodatok k tomu,  že asi som mala dva tucty kortikoidov v sebe, keď som to nahrávala,“ povedala nám krásna herečka, ktorú Rytmusov komentár zamrzel.

„Môj priateľ Roman mi kedysi vravel , že je 25%-ný Róm. A že je na to hrdý a niekedy  sa musíme stretnúť s Rytmusom a Darinkou a niečo spolu vymyslíme. No a keď potom toto zdieľal, bolo mi to ľúto...  A poslala som Romana za Rytmusom (smiech)!  Povedal, že ho to mrzí, že on to dal len ako nejaký status. Na druhý deň ma pozval na stretnutie a na konci, keď sme s trošku porozprávali jeden o druhom a vysvetlili sme si veci, tak mi napadlo, že čo keby sme nahrali spoločné video. Videla som, že aj Rytmus privonia k jedlu a poďakuje sa zaň. A tak sme to nahrali. Ako to on naozaj robí, aj keď to bolo pre jeho fanúšikov neuveriteľné,“ vysvetlila nám šarmantná brunetka, ktorú sme stretli na odovzdávaní cien Slovenka roka, kde opäť rozdávala príjemné úsmevy a pozitívnu energiu. 

Ak vás zaujíma, aký má Silvia názor Rytmusa a jeho správanie, pozrite si nasledujúce video. 

silvia šuvadová

Viac o téme: RytmusSilvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu