Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šuvadová doplatila na spiritualizmus: TOTO sú jeho následky!

Silvia Šuvadová Zobraziť galériu (5)
Silvia Šuvadová (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Milovníčka nadpozemských bytostí Silvia Šuvadová (43) sa už dlhé roky zdržiava v zámorí, kde sa okrem herectva venuje aj spiritualite. Plavovláska sa ale pre svoje nekonvenčné názory a vieru v mimozemšťanov stretla s mnohými negatívnymi reakciami, výsmechmi i uštipačným sarkazmom. Pochopenie však nenašla ani v kruhu svojich najbližších. Pre jej názory o údajnom splynutí s „vyšším Ja" sa s ňou dokonca príliš nebaví ani vlastná matka!

Silvia Šuvadová žije už niekoľko rokov za veľkou mlákou, kam odišla za vidinou hereckej kariéry v Hollywoode. A hoci plavovláska nestagnuje ani v tejto sfére, aktívnejšia je skôr vo svojich presvedčeniach o spiritualizme.

Nad jej výrokmi o blízkych stretnutiach s mimozemskými civilizáciami však mnohí len nechápavo krútia hlavami a často sa navyše stretáva aj s ironickými poznámkami či rôznymi posmeškami. Herečkine nekonvenčné vyjadrenia sa ale najviac dotkli jej najbližších, predovšetkým jej matky.

„Moja maminka musela znášať všetko, čo sa okolo mňa po spirituálnych videách v roku 2012 stalo. Takže to bolo pre ňu ťažké. Myslím si, že vzťah s maminkou je v tomto živote moja najväčšia výzva. Samozrejme, chcela by som byť dcéra, na ktorú je mama pyšná, ale zatiaľ je to na ňu príliš veľa,“ povedala pre portál tvnoviny.sk Silvia, ktorá zároveň potvrdila, že so svojou mamou sú už roky v štádiu „vysvetľovania“.

Éterická Slovenka navyše pochádza z konzervatívnej Oravy a jej rodina je dokonca silno kresťansky založená. No a práve to je vraj hotovým kameňom úrazu. Podľa Šuvadovej slov sú takéto alternatívne veci medzi nebom a zemou totiž príliš náročné na vedomie obyčajných ľudí.

Viac o téme: Silvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu