Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nepochopená Silvia Šuvadová: O priateľovi, vyšších plánoch a novej práci

Silvia Šuvadová Zobraziť galériu (3)
Silvia Šuvadová

BRATISLAVA - Silvia Šuvadová (44) patrí medzi najznámejšie a zároveň najrozoberanejšie tváre slovenského šoubiznisu. Napriek priateľskému vystupovaniu je sympatická brunetka často nútená vypočuť si na svoju adresu nespočetne veľa nepríjemných poznámok. V rozhovore nám herečka prezradila, prečo sa rozhodla venovať spiritualite a čo ju čaká v najbližšej budúcnosti.

Nabíjanie jedla, energia či vesmír. Aj toto sú zrejme dôvody, prečo sa sama Silvia označuje pre množstvo ľudí ako nepochopiteľná bytosť. Éterická brunetka je často nútená čeliť ostrej kritike verejnosti, a to aj napriek tomu, že len málokto z nich mal možnosť túto herečku stretnúť a prehodiť s ňou aspoň zopár slov. Ako sme sa dozvedeli, herečku k spiritualite priviedla vlastná vnútorná nespokojnosť.

„Ja som totiž veľmi citlivá a veľmi hlboko cítim emočnú bolesť. Rozumiem, že nie každý to tak má, ale ja to tak cítim, ako keby ma niekto rezal... Ako mladá slovenská herečka som nevedela, s kým pracovať a neskôr sa to tak manifestovalo, čo je ďalšie štádium, keď sa s tým nič nerobí. Ako choroba. Vkuse som bola chorá, vkuse na antibiotikách,” povedala nám, keď sme sa zaujímali, prečo sa duchovnu vôbec začala venovať. 

Vo svojich 25 rokoch sa herečka neustále cítila unavená, nešťastná a chorá. „A vtedy mi zazvonil telefón a zavolal mi americký režisér, ktorý ma videl vo filme Kolja a pozval ma na spoluprácu. A tak som začala. Niekde vnútri tam bola tá túžba, volanie po zmene, po niečom inom. Aj keď som nevedela, čo to je,” ozrejmila nám Silvia dôvody, ktoré ju priviedli k spiritualite. Hoci herečku tento prístup k životu napĺňa, neustále sa stretáva s tým, že ju ľudia súdia, hoci faktom zostáva, že po osobnom stretnutí názor často zmenia. 

Práve vďaka tomu sa jej nedávno podarilo získať nový džob. „Úžasný programový riaditeľ Roland Kubina povedal po stretnutí so mnou, keď sa dozvedel, že som normálna (smiech), povedal svojim režisérom, nech ma nesúdia, nech si pozrú moju hereckú ponukovú kazetu. Pozreli si a jeden režisér ma obsadil,” netajila nadšenie usmievavá herečka, ktorú teda už čoskoro uvidíme na obrazovkách. 

Ak vás zaujíma, akú ponuku Silvia prijala, čo plánuje v budúcnosti a ako to je s jej priateľom, pozrite si nasledujúce video. 

Silvia Šuvadová

Viac o téme: Silvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu