Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nevie čo so sebou? Fanúšik sa chcel stretnúť s Rytmusom, on ho ponížil pred celým Slovenskom!

Rytmus Zobraziť galériu (4)
Rytmus (Zdroj: Daniel Sedlecký/Wikimedia Commons)

BRATISLAVA - Aj vy patríte medzi fanúšikov Patrika Rytmusa Vrbovského (40)? Ak áno a radi by ste ho kontaktovali, radšej si to dobre premyslite. Po tom, ako pred časom strápnil fanúšičku, ktorá sa pýtala, čo zahrňuje cena VIP vstupenky, tentoraz zašiel ešte ďalej.

Hanbu ako hrom si kvôli správe na sociálnej sieti odniesol chlapec, ktorý sa chcel s Rytmusom osobne stretnúť. „Servus, si ešte v Piešťanoch? Chcel by som ťa stretnúť niekde, ja som tu na praxi :),“ napísal fanúšik kontroverznému raperovi. Namiesto slušnej odpovede alebo aspoň ignorácie, sa však dočkal poriadne studenej sprchy. „Čo si teplý alebo čo?“ odpísal hudobník chlapcovi, ktorý si dovolil napísať mu správu. Okomentovať nezabudol ani odfotený obrázok z chatu, ku ktorému dopísal „Dyg ten, stretávať sa chce,“.

Nevie čo so sebou?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram P.V.)

Rytmus zrejme zabudol, komu vďačí za to, že dnes je za vodou. Ak by jeho fanúšikovia nechodili na koncerty a nekupovali si jeho albumy, len ťažko by bol tým, kým je dnes. Svoje si o tom zjavne myslia aj niektorí diskutujúci, ktorý ponižujúcu snímku okomentovali. „Tvoja ignorácia chlapca by bolo oveľa menšie zahanbenie ako toto,“ „Boha, tá sláva ti fakt stúpla do hlavy. Je fajn, že si takto vážiš fanúšikov,“ či „Tebe je*e? Veď ti slušne napísal, to čo si mu slušne neodpísal,“ rozhorčovali sa komentujúci. Patrik, nikto ti neberie, že nie si cvičená opica, no štipka slušnosti ešte nikdy nikomu neublížila. 

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu