Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Parišková prelomila mlčanie: Po mesiacoch tajností verejné vyznanie lásky novému frajerovi!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (6)
Aneta Parišková

BRATISLAVA - Prototyp dokonalého chlapa! O svojom aktuálnom partnerovi moderátorka Aneta Parišková (44) dlho mlčala. Tvrdila, že po jej nevydarených vzťahoch si tento chce chrániť a o novej láske príliš hovoriť nechcela. Nedávno však spravila výnimku. O svojej milovanej polovičke čo-to poprezrádzala pred jojkárskymi kamerami a neubránila sa dokonca ani takémuto nádhernému vyznaniu lásky!

Aneta Parišková má po komplikovanom rozvode s Kanaďanom Markom Sedlmairom opäť dôvod na radosť. Je totiž po uši zamilovaná! Jej srdce si získal sympatický štyridsiatnik Miroslav, pri ktorom moderátorka doslova prekvitá šťastím.

A hoci blondínka o svojom aktuálnom partnerovi spočiatku nechcela vôbec hovoriť, po mesiacoch tajností predsa len prelomila mlčanie. „Myslím si, že deti vidia, že si ho nesmierne vážim, že si on váži mňa a je ku mne dobrý. Myslím si, že je to pre nich dôležité, že ich mamku niekto ľúbi a je k nej dobrý,“ povedala v otvorenom rozhovore pre Topstar.

Miro jej teda poskytuje nielen lásku, ale dodáva jej aj chýbajúcu oporu, či pomoc a podľa všetkého sa úlohy novej hlavy rodiny zhostil naozaj ukážkovo. „Pomáha mi s deťmi, pomáha mi so škôlkou. Je to nesmierne múdry človek, takže jeho rady sú pre mňa veľmi dôležité,“ nešetrila chválami moderátorka, ktorá prezradila aj to, že jej nového chlapa si mimoriadne obľúbili aj jej deti.

„Okrem dedka majú ďalší vzor, zvykli si na neho, majú ho rady a ja sa tomu veľmi teším,“ neskrývala nadšenie známa jojkárka. Tá zároveň dodala, že voľný čas trávia všetci spolu – a to akoukoľvek aktivitou: „Boli sme cez víkend na dlhej túre so všetkými troma deťmi, tri hodiny po lese. Takže turistické pochody, bicyklovanie všetko možné.“

Svojmu milému Parišková dokonca pred kamerami emotívne vyznala lásku: „Potom, keď príde ten okamih, že si ťa niekto nájde a je úžasný, je to fantastické!" Zdá sa teda, že Anete prototyp dokonalej, fungujúcej rodiny predsa len vychádza a my jej prajeme nech je to v jej živote také idylické a krásne čo najdlhšie.

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu