Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vojna opäť ožila: Známe Slovenky sa do seba znova pustili... Osočovanie a nechutné urážky!

Alexandra Orviská a Patrícia Vitteková si nevedia prísť stále na meno. Zobraziť galériu (9)
Alexandra Orviská a Patrícia Vitteková si nevedia prísť stále na meno. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA – Manželstvo Patrície (37) a Róberta (35) Vittekovcov sa už roky zmieta v kríze. Hlavným dôvodom bol futbalistov nočný románik s redaktorkou šoubiznisovej relácie Alexandrou Orviskou (33) spred 4 rokov. Hoci odvtedy ubehlo veľa času a dámy si už čo- to poodkazovali cez sociálne siete či média, vojna medzi nimi, zdá sa ešte neskončila. A kto vie, či sa niekedy vôbec skončí. Najnovšie si totižto Patrícia vo svojom statuse opäť poriadne rypla do Orviskej, a tá jej nechutnú urážku vrátila!

Fráza „Čas všetko zahojí“, zdá sa neplatí, čo sa týka bývalých kamarátok Patrície Vittekovej a Alexandry Orviskej. Ani po rokoch si totiž nevedia prísť tieto ženy na meno. Na jednej strane sa nie veľmi čomu čudovať, keď jojkárska moderátorka speváčke odlákala manžela. Na strane druhej, sa mnohí čudujú, že ich to aj po rokoch stále baví navzájom sa verejne urážať. Ich vojna začala pred štyrmi rokmi, kedy sa prevalila nevera Roba Vitteka a Saši Orviskej, o niečo neskôr dokonca došlo medzi dámami k bitke a najnovšie si to opäť „rozdali“ na sociálnych sieťach.

Čochvíľa sa má totižto konať rozvod manželov Vittekovcov, a tak to medzi expartnermi vrie ešte viac. Dokonca sa objavili informácie, že Robo podal na Patríciu trestné oznámenie a obvinil ju z krádeže, čo matka dvoch jeho detí priznala pre týždenník Šarm. K tejto kauze sa vyjadrila Patrícia aj na Facebooku, kde nezabudla spomenúť aj svoju rivalku Orviskú, ktorú v komentári nazvala Kurviskou

Patrícia Vitteková sa rozhovorila na svojom profile, kde nezabudla osočiť aj Orviskú.
Zobraziť galériu (9)
Patrícia Vitteková sa rozhovorila na svojom profile, kde nezabudla osočiť aj Orviskú.

A toto osočenie nenechalo chladnou ani Alexandru, ktorá to Patrícii ihneď „vrátila“ na Instagrame. Venovala jej fotku s popisom: „Kedy ma tento šašo počmáraný vypustí zo svojho života? Mne je tak smiešne z nej už fakt,“ napísala jojkárka a pridala hashtag Joker. No ako sa zdá, ani jedna nechce byť tou prvou, ktorá zakope vojnovú sekeru a radšej si budú neustále verejne nakladať. No dievčatá, nie je vám to už obom trápne?

Alexandra Orviská to Vittekovej vrátila na Instastory.
Zobraziť galériu (9)
Alexandra Orviská to Vittekovej vrátila na Instastory.

Viac o téme: Patrícia VittekováAlexandra OrviskáRobo Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu