Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vittekovej vážne rozhodnutie: Chce byť viac ženská a... TASIŤ svoje BOMBY!

Patrícia Vitteková Zobraziť galériu (6)
Patrícia Vitteková

BRATISLAVA - Ale no toto! Patrícia Vitteková (37) patrí k ženám, ktoré majú, takpovediac, cici aj rici. Zaoblená je na tých najsprávnejších miestach. No a najnovšie sa rozhodla, že tieto svoje zbrane začne aj naplno využívať. Chce sa ženskejšie obliekať a... Začne častejšie tasiť svoje bomby!

O toto svoje rozhodnutie sa podelila s fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram. Ako totiž prezradila, čím je staršia, tým si začína uvedomovať, ako nás ovplyvňujú názory okolia. Až tak, že sa necháme zmanipulovať. „Ja sama sa pritom občas otočím za ženami, čo vedia aj v dnešnej dobe veľmi dobre, že raz sme boli stvorené a odlišné práve preto, aby sme to tu trošku zamotali. Keby to tak nebolo, nemali by sme nielen dar materstva, ale predpokladám, ani tenší hlas, krk, dlhé nohy, prsia, zadky, úzky driek a široké boky,“ zamyslela sa Patrícia. 

Práve preto sa rozhodla, že svoj postoj k ženstvu trochu prehodnotí a svoje zbrane začne naplno využívať. „Asi trošku pretriedim šatník o tepláky, tenisky, lajdavé tričká a prestanem používať slová ako: mám deti a nemám čas a je to pohodlné. Mali by sme si častejšie pripomínať, aké sme vždy boli a sme výnimočné, aké zbrane vieme mať, keď chceme,“ napísala na Instagram Vitteková a ako príklad dala slávnu Angeliku.

„Aj taká Angelika bola mama a dokázala v tom nepohodlnom korzete jazdiť na koni, utekať, biť sa. V tej dobe nikto neriešil výstrih ako niečo, nad čím by krútili hlavou naše babky, pretože to bola samozrejmá predpísaná súčasť odevu, kedy by som ani ja nikdy nemohla zabudnúť, že nemám riešiť názory na svoje zbrane a na to, že mám byť hrdá práve na to, že som ženou,“ dodala Vitteková a fanúšikovia jej v tomto názore dávali za pravdu. Čo hovoríte vy?

 

Cim som starsia, zacinam si uvedomovat ako nas ovplyvnuju nazory okolia, doba. Az tak, ze sa nechame zmanipulovat "pravidlami" ?...sudime, hodnotime, pokrytci sme ;) Ja sama sa pritom obcas otocim za zenami, co vedia aj v dnesnej dobe velmi dobre, ze raz sme boli stvorene a odlisne prave preto, aby sme to tu trošku "zamotali". Keby to tak nebolo, nemali by sme nielen dar materstva, ale predpokladam ani tensi hlas, krk, dlhe nohy, prsia, zadky, uzky driek a siroke boky. Tolko sa toho uz popisalo, ako koli nam vznikali vojny a ine story, ktore mali zamaskovat pravdu o hlade po moci , sile, egu a peniazoch. A pritom, keby sme neboli, mozno by svet uz davno vymrel vojnami o uzemia a prachy. Ci sa mylim? Asi trosku preriedim satnik o tepláky, tenisky,lajdave tricka a prestanem pouzivat slova ako, mam deti a nemam cas a je to "pohodlne" . Mali by sme si castejsie pripominat, ake sme vzdy boli a sme vynimocne, ake zbrane vieme mat, ked chceme. A spomenut si napriklad, ze aj taká Angelika bola mama a dokazala v tom nepohodlnom korzete jazdit na koni, utekat, bit sa. V tej dobe nikto neriesil vystrih ako nieco, nad cim by krutili hlavou nase babky, pretoze to bola samozrejma predpisana sucast odevu, kedy by som ani ja nikdy nemohla zabudnut ze nemam riesit nazory na svoje zbrane a na to, ze mam byt hrda prave na to, ze som zenou. #womanation #womanfashion #fashion #thankyou #oysho @oysho @oysho_oysho @oysho_shop #budaspest #barcelona #paris

Príspevok, ktorý zdieľa PATRICIA VITTEK® (@patriciavittekofficial),  

 

Viac o téme: Patrícia Vitteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu