Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fúú, to ako vyzerá? Jindřicha z Priceznej ze mlejna by ste dnes už nespoznali!

Eliška a Jindřich Zobraziť galériu (6)
Eliška a Jindřich

BRATISLAVA - Aj vy niekedy pri pozeraní kultových českých a slovenských rozprávok premýšľate, ako asi môžu dnes vyzerať predstavitelia hlavných postáv? Nedávno sa na verejnosť dostali fotografie Radka Valentu (40), ktorý si zahral čeľadníka Jindřicha v obľúbenej Princezny ze mlejna. A je to veru poriadna zmena!

Neposlušné kučery, šarmantný úsmev a veselé oči. Tak Radek vyzeral pred viac než 20timi rokmi, kedy si zahral záchrancu a lásku krásnej Elišky v podaní Andrei Černej. Odvtedy sa však toho na Radkovom vzhľade zmenilo pomerne dosť. Vlasy si nechal ostrihať na krátko a na tvári mu okrem strniska pribudli aj dioptrické okuliare a zopár vrások.

Takto dnes vyzerá predstaviteľ čeľadníka Jindřicha.
Zobraziť galériu (6)
Takto dnes vyzerá predstaviteľ čeľadníka Jindřicha.  (Zdroj: Profimedia)

Po úspechu, ktorý prišiel po odvysielaní prvej časti rozprávky, si síce Valenta zahral aj v jej ďalšom pokračovaní, no odvtedy žiadnu ďalšiu podobne veľkú úlohu nedostal. Sympatický herec sa teda rozhodol skúsiť šťastie v Amerike, kde sa počas svojho pobytu venoval práci každého druhu. Od roznášania jedla či umývania toaliet až po vykladanie kamiónov.

Nakoniec mu herectvo ale predsa len zachýbalo a rozhodol sa pre návrat do rodnej Českej republiky. A tento krok dnes určite neľutuje. Sympatickému Radkovi sa pošťastilo a dnes sa venuje dabingu, reklame i hraniu v milovanom divadle. 

 

Viac o téme: Princezna ze mlejnaRadek Valenta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu