Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zabudnutý Rasťo Piško po rokoch v spoločnosti: To ako vyzerá?!

Rasťo Piško Zobraziť galériu (5)
Rasťo Piško (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - To snáď ani nie je možné! Keď sa bývalý zabávač Rasťo Piško (55) objavil na znovuotvorení istého bratislavského podniku, niektorí nemohli uveriť vlastným očiam. Niekdajšia markizácka tvár, totiž vyzerala takmer na chlp presne ako pred niekoľkými rokmi. Rasťo, ty nestarneš?

Hoci má už po päťdesiatke, na jeho vzhľade sa zub času naozaj nijak značne nepodpísal. Piškovi na prvý pohľad pribudlo len niekoľko šedín a pár kíl navyše, ktoré sa komikovi usadili najmä v oblasti bruška. Inak by ste však rozdiel medzi bývalou hviezdou televízií a mužom, ktorý moderoval otvorenie bratislavského podniku, hľadali len ťažko. Humorista po celý čas sršal dobrou náladou a, samozrejme, neodpustil si ani pár poriadne vtipných poznámok, ktorými bol v časoch spolupráce s Mirom Nogom, Štefanom Skrúcaným či Jarom Filipom viac než len dobre známy.

Rasťo Piško sa takmer nezmenil.
Zobraziť galériu (5)
Rasťo Piško sa takmer nezmenil.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Kým v období, kedy bola na Slovensku takáto politická satira populárna, patril Rasťo k najväčším hviezdám, časom sa z vysielania zrazu nadobro vytratil. A odvtedy sa na televíznych obrazovkách žiadne ďalšie relácie ako Apropó či Telecvoking, ktoré fanúšikov privádzali do popuku, viac už neobjavili. Za všetkým pritom mala stáť údajná klesajúca sledovanosť humoristických relácií, čo sa ale divákom ani samotným protagonistom pravdepodobné nezdalo.

S kritizovaním vlády a oligarchov však Piško neprestal. Svojmu obľúbenému koníčku sa na internete venuje naďalej a na svojom konte má dokonca niekoľko kníh, v ktorých nechýba jemu vlastná satira, úprimný humor a uštipačnosť. 

Viac o téme: Rasťo Piško
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu