Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Polícia hľadá prefíkaného zlodeja: Preboha, veď sa úplne podobá na Mira Nogu!

Miroslav Noga Zobraziť galériu (4)
Miroslav Noga (Zdroj: L+S)

BRATISLAVA - Ľudia zostali v totálnom šoku. Len nedávno slovenská polícia na sociálnej sieti zverejnila fotografiu muža, ktorý vykonával neoprávnené výbery a bezhotovostné platby z účtu istej poškodenej ženy. Hoci je identita páchateľa neznáma, množstvo ľudí dotyčného okamžite "spoznalo". Nápadne totiž pripomína herca Miroslava Nogu (58).

„Ak poznáte muža na fotke, volajte 158 alebo nám napíšte súkromnú správu sem,“  uviedol administrátor stránky Polícia Slovenskej republiky pod fotografiou muža, ktorý je podozrivý z majetkovej trestnej činnosti. Neznámy páchateľ však verejnosti až taký neznámy nebol. Aspoň na prvý pohľad.

Slovenská polícia pátra po neznámom mužovi. Ten verejnosti pripomína herca Miroslava Nogu.
Zobraziť galériu (4)
Slovenská polícia pátra po neznámom mužovi. Ten verejnosti pripomína herca Miroslava Nogu.  (Zdroj: Facebook Polícia Slovenskej republiky)

Polícia hľadá prefíkaného zlodeja:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook Polícia Slovenskej republiky)

„Miro Noga,“ ozval sa jeden z fanúšikov stránky a do niekoľkých minút jeho pokus o identifikáciu páchateľa „olajkovali“ desiatky ľudí. Muž na snímke ho totiž svojimi črtami naozaj výrazne pripomína. „Vidím, že sme viacerí, ktorých v prvom momente muž na fotke pripomenul Mira Nogu,“ či „Do kelu, aj ja som to išiel napísať a dúfal som, že budem prvý,“ smiali sa komentujúci, ktorým neušla istá podobnosť.

V skutočnosti však o herca, samozrejme, nejde. Ten si na živobytie zarába poctivou prácou a v súkromí sa namiesto trestnej činnosti venuje výchove 4-ročnej dcérky Dominiky, ktorú mu na svet priviedla o 20 rokov mladšia partnerka Janka.

Viac o téme: Miroslav Noga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu