Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Moderátorka Jesenská, ako ste ju ešte nevideli: Spotená a... To sú SVALY!

Katarína Jesenská Zobraziť galériu (4)
Katarína Jesenská (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Katarína Jesenská je najznámejšou chalupárkou na Slovensku. Keď nestojí pred kamerami, tak vo svojom voľnom čase poctivo na sebe maká. Potvrdila to aj najnovšími zábermi. Aha, pot a svaly!

Katarínu Jesenskú môžete poznať z relácie Na chalupe. Blondínka jednoznačne patrí k tým najkrajším moderátorkám, ktoré sa na obrazovkách televízie Joj objavujú. A o svoj vzhľad sa aj patrične stará, keďže sa pravidelne ukazuje pred kamerami.

Síce má už po 50-tke, ale patrí k tým ženám, ktoré sa udržiavajú v kondícii. Potvrdila to aj najnovšími fotografiami z posilňovne. Včera dal Katke tréner poriadne zabrať. Tento moment sa rozhodli zvečniť a vyzerá to tak, že jej nevadí odfotiť sa, aj keď je neupravená a spotená!

Moderátorka Jesenská, ako ste
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.J.)

„Poďme si urobiť jednu spotenú fotku, ale som na nej spotená len ja,” pousmiala sa moderátorka a na sociálnu sieť Instagram pridala záber so svojím trénerom. Tí, ktorí na sebe makajú, vedia, že v týchto horúčavách cvičiť nie je žiadna zábava. Potíme sa ešte viac, ako inokedy.

A nezabudla sa pochváliť ani svojím progresom. Takto ju na televíznych obrazovkách neuvidíte! K objektívu sa otočila chrbtom a ukázala svoje poctivo vydreté svaly. Čo poviete, páči sa vám, keď žena na sebe takto drie?

Moderátorka Jesenská, ako ste
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.J.)

Viac o téme: Katarína Jesenská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu