Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známy moderátor šokoval fanúšikov: Z tohto padnete na zadok!

Milan Junior Zimnýkoval Zobraziť galériu (5)
Milan Junior Zimnýkoval (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Fúha! Moderátor Milan Junior Zimnýkoval (39) aktuálne zverejnil na internete fotografiu, z ktorej mnohí jeho fanúšikovia bezpochyby padli na zadok. Je totiž až neuveriteľné, akej najnovšej záľube známy jojkár prepadol. Na toto sa vážne dal?!

Kedysi ho trápili desiatky kilogramov navyše, no stačilo rázne rozhodnutie a dnes je z neho iný človek. Známy moderátor Milan Junior Zimnýkoval za uplynulé obdobie poriadne schudol, nastavil sa na zdravší životný štýl a začal sa venovať rôznym športovým aktivitám.

Obľúbený spíker je tak obrovským vzorom i pre mnohých svojich fanúšikov, ku ktorým sa často prihovára aj prostredníctvom rôznych motivačných príspevkov na Instagrame. Jeho najnovšia výzva však mnohým z nich doslova vyrazila dych.

Aktuálne totiž jojkár začal holdovať joge. „Asi to začína mať zmysel. 10 hodín za nami a pomaly sa blížim k nule. Joga,“ napísal k zverejnenému záberu Zimnýkoval. Hoci by to na moderátora nikto nikdy nepovedal, musíme uznať, že mu to v takejto „akčnej" polohe naozaj svedčí. Junior, od nás máš za to obrovský palec hore!

Viac o téme: Milan Junior Zimnýkoval
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu