Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Psychický blok a nenávisť: Junior a Marcel prezradili, čo neznášajú!

Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč Zobraziť galériu (5)
Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč

BRATISLAVA – Do tohto by ste ich nedokopali ani za nič! Populárni moderátori Milan Junior Zimnýkoval (39) a Marcel Forgáč (45) nedávno prezradili, čo-to zo svojho súkromia. Priznali, čo najviac neznášajú a z čoho majú doslova psychický blok.

Každý niečo máme radi a niečo neznášame. Či už ide o nejakú činnosť, veci alebo jedlo. A rovnako sú na tom aj známe tváre Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč, ktorí bez okolkov priznali pre jojkársky Top Star, čo z duše nenávidia.

„Nerád behám. To je vec, ktorá ma vrcholne nebaví. Chodiť aj s ťažkým batohom áno, ale bežať určite nie," prekvapil svojou odpoveďou Forgáč, ktorý je inak zdatný športovec. Okrem toho však nemá rád aj iné veci. V chladničke by ste u neho určite nenašli jogurty. A dôvod? „Nejedávam jogurty, lebo mám psychický blok od detstva. Už som sa ho niekoľkokrát snažil prekonať, lebo som si istý, že ich je veľa takých, ktoré naozaj sú dobré, mimoriadne a sú naozajstné a sú ovocné. Už som to skúšal viackrát, ale tá chuť, nie,“ odtajnil svoj blok Marcel.

Rovnako aj jeho kolega Junior priznal, čo nenávidí. „Vypisovať tlačivá, to je psycho a tiež nenávidím lečo. Ja ho fakt nemám rád, aj keď mám rád papriku, aj paradajku, aj cibuľu aj vajíčko, ale spolu v tejto kombinácii nie,“ prekvapivo priznal moderátor obľúbenej relácie o varení Moja mama varí lepšie ako tvoja, kde predsa len už ochutnal kadečo.

Viac o téme: Marcel ForgáčMilan Junior Zimnýkoval
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu