Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neskutočne lenivý Andrásy: Neurobí ani krok navyše a ešte aj...

Oliver Andrásy Zobraziť galériu (5)
Oliver Andrásy

BRATISLAVA - Toto snáď nemyslí vážne!? Slovenský moderátor a producent relácie Nikto nie je dokonalý Oliver Andrásy (59) sa priznal priamo pred kamerami, že je poriadne lenivý. Vraj ak nemusí, neurobí ani krok navyše.

Jeho lenivosť nemá hranice! Humorista Oliver Andrásy napriek kilečkám navyše si zo svojej váhy ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak, bez problémov priznáva, že je lenivý a nechce sa mu cvičiť. A keby len to, on je dokonca tak pohodlný, že pešo urobí iba pár krokov. A kedy vlastne chodí po vlastných?

„Napríklad z auta PEŠI prejdem do bytu,“ s úsmevom prezradil pre jojkársky Top Star Andrásy, ktorý vraj zaparkuje v podzemnej garáži a odtiaľ ide do domu. „A to nechcem ešte hovoriť, že doma máme aj výťah,“ dodal so smiechom Oliver, ktorý si v minulosti nechal vo svoj vile so štyrmi podlažiami nainštalovať osobný výťah.

Hoci hovorí, že nešportuje, tvrdí, že dôležitý je plán, že raz to urobí. „Dneska nie, ale už budúci týždeň stopercentne. A takto to robím už asi 20 rokov,“ povedal v reportáži známy producent  humoristickej relácie, a dodal, že  keby mal čas a chuť, tak by si vybral ako šport biliard. Zrejme vie prečo, tam sa veru veľa nenabehá...

Viac o téme: Oliver Andrásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu