Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Veľké prekvapenie z Markízy: Definitívny KONIEC!

Nová séria Búrlivého vína, ktorú bude Markíza čoskoro vysielať, bude vraj finálna. Zobraziť galériu (4)
Nová séria Búrlivého vína, ktorú bude Markíza čoskoro vysielať, bude vraj finálna.

BRATISLAVA - Príbeh sa uzavrie! Len pred pár dňami sme na Topkách písali, že televízia Markíza konečne vypočula svojich divákov a na televízne obrazovky po kratšej pauze vracia seriál Búrlivé víno. No ďalšia informácia fanúšikov obľúbeného počinu určite nepoteší. Séria, ktorú televízia do vysielania čoskoro nasadí, má byť totiž finálna!

Hlasujte za seriál Búrlivé víno v ankete Telkáč roka 2016 >>


Televízia Markíza si s nasadením ďalšej série Búrlivého vína dávala načas. Pred týždňom sme však informovali, že čoskoro sa fanúšikovia svojho obľúbeného počinu opäť dočkajú. „Áno, môžeme potvrdiť, že Búrlivé víno sa o niekoľko týždňov vráti na televízne obrazovky,“ potvrdila pre Topky.sk hovorkyňa televízie Markíza Táňa Tóthová.


Konečne! Markíza vypočula fanúšikov: Na tento návrat čakali mnohí!


Pre mnohých divákov však bola radosť predčasná - nové informácie zo Záhorskej Bystrice totiž hovoria o tom, že dielo sa síce na obrazovky Markízy vráti, no deviata séria bude záverečná. Avizujú to aj reklamné spoty Búrlivého vína. „Premiérová finálna séria obľúbeného seriálu už čoskoro jedine na Markíze,“ znie v každom z nasadených spotov.

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú televíziu a v tej nám všetko potvrdili. „Už o niekoľko týždňov na divákov čakajú úplne nové epizódy seriálu Búrlivé víno, ktoré budú vyvrcholením príbehu najobľúbenejších vinárskych rodín na Slovensku - Roznerovcov a Dolinských,” povedala pre Topky.sk hovorkyňa Markízy Táňa Tóthová. 

Viac o téme: Búrlivé víno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu