Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Konečne! Markíza vypočula fanúšikov: Na tento návrat čakali mnohí!

Televízia Markíza Zobraziť galériu (7)
Televízia Markíza (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Už je to tu! Seriál Búrlivé víno sa sa v tomto roku zatiaľ neobjavilo na obrazovkách Markízy. Mnohí diváci však na jeho pokračovanie netrpezlivo čakajú a pýtajú si ho späť. Vedenie zo Záhorskej Bystrice ich vypočulo a hlási návrat obľúbeného programu. Kedy sa tak stane?

Hoci pokračovanie obľúbeného markizáckeho seriálu Búrlivé víno je už natočené, diváci sa ho doposiaľ ešte nedočkali a už netrpezlivo mnohí čakajú, kedy sa tak stane. Markíza sa ho pre túto jar rozhodla vynechať a namiesto neho nasadila iný program. Čoskoro sa však fanúšikovia dočkajú jeho návratu. „Áno, môžeme potvrdiť, že Búrlivé víno sa o niekoľko týždňov vráti na televízne obrazovky,“ povedala pre topky hovorkyňa televízie Markíza Táňa Tóthová.

Hoci v posledných 2 rokoch sledovanosť tohto seriálu výrazne klesla a stiahli ho z večerného vysielacieho času, podľa informácií mediaboom.sk to má byť po novom inak. Markíza po polročnej pauze zvažuje jeho návrat do prime-timu, a to priamo do najlukratívnejšieho času o 20:30. Ráta s ním vraj od polovice júna do letnej štruktúry, kde by mal byť nasadený 5-krát do týždňa ako jeden z hlavných programov. Nechajme sa prekvapiť, či sa markizácke plány aj naplnia.

Viac o téme: Búrlivé víno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu