Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezda Búrlivého vína Nela Pocisková mimo hry: V Markíze s ňou už nerátajú?!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízia Markíza už čoskoro začne vysielať finálnu sériu obľúbeného počinu Búrlivé víno. Jeho neodmysliteľnou súčasťou a najväčšou hviezdou bola niekoľko rokov herečka Nela Pocisková (26). Zaujímalo nás preto, či sa so seriálom príde v jeho závere symbolicky rozlúčiť. A to, čo sme zistili, nás prekvapilo. V Markíze s mladou mamičkou už nerátajú?!

Hlasujte za seriál Búrlivé víno vo finále ankety Telkáč roka 2016 >>


V stredu sme na Topkách informovali o prekvapivej správe, ktorá nepríjemne zasiahla fanúšikov markizáckeho Búrlivého vína. Televízia sa totiž rozhodla, že séria, ktorú diváci už čoskoro budú môcť vidieť na televíznych obrazovkách, bude finálna. „Už o niekoľko týždňov na divákov čakajú nové epizódy seriálu Búrlivé víno, ktoré bude vyvrcholením príbehu najobľúbenejších vinárskych rodín na Slovensku - Roznerovcov a Dolinských,“ potvrdila pre Topky.sk hovorkyňa Markízy Táňa Tóthová.


Veľké prekvapenie z Markízy: Definitívny KONIEC!


Keď sme sa informovali, či súčasťou záverečnej série obľúbeného počinu bude aj jeho najväčšia hviezda Nela Pocisková, odpoveď znela, že sa diváci majú nechať prekvapiť. My sme však boli netrpezliví a oslovili sme aj samotnú herečku. No a tá nás svojou odpoveďou naozaj prekvapila. Vyzerá to totiž tak, že mamička malého Hektora je v tejto chvíli úplne mimo hry a v Záhorskej Bystrici s ňou pri záverečných klapkách zrejme nerátajú.

Doposiaľ ju totiž nikto neoslovil. „Úprimne, zatiaľ o ničom neviem, respektíve, nič také sme nepreberali ani neriešili, čo sa týka nejakého natáčania alebo nejakej scénky,“ priznala pre Topky.sk Pocisková. Zároveň však doplnila, že do predchádzajúcej série ponuku dostala, no vtedy sa jej „pracovné nasadenie“ popri malom dieťati ešte nezdalo vhodné. „Volali ma na ten posledný obraz, kde púšťali nejaké balóny, aby som prišla, ale vtedy som mala ešte krpatého malého a jedno s druhým, tak som povedala, že nie,“ vysvetlila Nela. 

Teraz má však jej synček už takmer rok, preto by si návrat pred televízne kamery vedela predstaviť. „Ale teraz... Keď ma oslovia, tak sa prídem určite rozlúčiť... Teda, ak to všetko klapne a budem mať príležitosť prísť a všetko bude fajn, tak s tým nemám problém. Ale hovorím úprimne, že zatiaľ sme neriešili nič podobné,“ povedala herečka. No a keď sme ju už mali na linke, nedalo sa nám jej neopýtať, ako sa jej darí. 

„Ďakujem pekne, mám sa celkom dobre. Tak, mám sa tak klasicky - mamičkovsky, vyčerpane, ale to majú všetky mamičky. Lebo mám jemného nespáča. Ale inak si to užívam a som rada, že mám možnosť byť čo najviac s malým a že mi to situácia dovoľuje a popri tom príležitostne odbieham na také pracovné príležitosti - odspievam nejakú akciu, nejaký koncert a tak ďalej. Ale nejaký veľký projekt ešte nerobím. A mám sa fajn, užívam si to,“ dodala šťastná mamička. Tak sa nechajme prekvapiť, či Pocisková napokon tú ponuku z Markízy dostane alebo sa príbeh rodín Dolinských a Roznerovcov uzavrie bez ich pôvodnej najväčšej hviezdy. 

Viac o téme: Nela PociskováBúrlivé víno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu