Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nečakané odhalenie: Vzťah Ďurianovej a Hudáka!

Marianna Ďurianová a Michal Hudák Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová a Michal Hudák

BRATISLAVA - Toto vedel iba málokto! Marianna Ďurianová (40) je známa nielen vďaka niekdajšiemu moderovaniu markizáckych Televíznych novín, ale aj vďaka vzťahom s niekoľkými známymi a bohatými mužmi. Pred pár rokmi sa však zamilovala do podnikateľa Romana Doležaja (41), s ktorým má syna Romanka (4), a tak sa jej život poriadne zmenil. Nedávno sa však objavila v televízii Joj, kde pred kamerami priznala, že má vzťah aj so známym hercom a moderátorom Michalom Hudákom (47).

Charizmatická a vždy dobre naladená Marianna Ďurianová pred pár dňami pre jojkársky Top Star priznala, že má s Hudákom vzťah, nie však milenecký, akoby si mohli mnohí myslieť, ale rodinného charakteru. „My sme v podstate rodina,“ netajila Marianna a ihneď dodala: „Ja som krstná mama jeho dcére.“ Tento fakt mnohých divákov určite prekvapil. V šoubiznise sa totiž len tak nevidí, aby sa kolegyňa stala členom rodiny.

V jojkárskej reportáži Ďurianová prezradila i to, ako a kedy vzniklo ich kamarátstvo. „Spoznali sme sa pred 13 – 14 rokmi, kedy sme moderovali jednu akciu, tak sme si tak ľudsky sadli. Potom sme sa stretávali, to boli jeho začiatky v televízii, ešte keď začínal moderovať Dievča za milión, vtedy sa so mnou v podstate radil, či má do toho ísť,“ priznala moderátorka ako sa s Michalom skamarátili i to, ako ju požiadal, aby sa stala krstnou mamou jeho dcéry Evy.

„Zistili sme, že sme rovnaká krvná skupina a stretávali sme sa aj v rámci rodín. Tak to nejako spontánne od neho prišlo, tento návrh, či by som niesla ich dcéru na krst a niesla,“ hrdo priznala blondínka, ktorá sa s Michalom nestretáva už tak často ako v minulosti. „Teraz je to, bohužiaľ, už menej často, keďže Mišo je nesmierne zaneprázdnený. Každý máme už ten rodinný život zabehnutý, ale minimálne raz, 2-krát do roka, keď oslavujeme narodeniny detí, tak sa vidíme,“ dodala na záver Ďurianová, ktorá sa nedávno objavila  ako tajný hosť v jojkárskom Inkognite, kde je jedným z hádačov aj Michal Hudák.

Marianna Ďurianová a Michal Hudák sú ako rodina. Nedávno sa stretli aj v Inkognite.
Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová a Michal Hudák sú ako rodina. Nedávno sa stretli aj v Inkognite.

Viac o téme: Marianna ĎurianováMichal Hudák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu