Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hudákov nemiestny vtip: Nevydržal to ani režisér!

Michal Hudák si pred kamerami trochu nemiestne zažartoval. Zobraziť galériu (5)
Michal Hudák si pred kamerami trochu nemiestne zažartoval. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Fúha! Známi hádači v jojkárskom Inkognite sú povestní aj svojimi vtipnými narážkami. O úsmevnú situáciu v štúdiu sa tentoraz postaral populárny moderátor a humorista Michal Hudák (47), ktorý sa po nemiestnej poznámke smerovanej na povolanie pozvaného hosťa pričinil o hotový gejzír nadupanej zábavy. Neuveríte, čo z neho vyšlo!

Uplynulé vydanie obľúbenej šou Inkognito sa nieslo v znamení vtipných momentov, ale i dvojzmyselných narážok, ktoré bezpochyby pošteklili bránice mnohých fanúšikov dobrého humoru. O hotový gejzír zábavy sa vo včerajšej časti postaral uletený moderátor Michal Hudák, ktorý sa po odtajnení povolania pozvaného hosťa vybláznil viac, ako bolo možno treba.

Narážal totiž na nevšednú náplň jeho práce, keďže to bol razič tunelov. „Takže vy keď sa zoznámite s dievčaťom, tak najprv skúšobné vrty idú a ...“ začal s nemiestnou poznámkou známy humorista. Ten si však hneď uvedomil, že tentoraz naozaj prestrelil: „Ja sám nechápem, čo to zo mňa vyšlo,“ sypal si popol na hlavu Hudák.

Na ošemetnú debatu zareagoval aj samotný Tomáš Eibner, ktorého hlas sa v štúdiu podľa našich informácii ozval takmer hneď, keď Michal zaperlil. „Svieže dielo - stojí za stovku,“ okomentoval moderátorove žartíky jojkársky režisér. „Prepáčte, prepáčte je unavený, unavený a prepracovaný,“ zachraňoval situáciu aj jeho kolega Marián Čekovský. Do vtipného kolotoča tak Michal (ne)chtiac zapojil naozaj každého a treba uznať, že pobavil nielen kolegov, ale bezpochyby aj samotných divákov pri televíznych obrazovkách.

Inkognito - Hudák

Viac o téme: Michal Hudák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu