Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dochrámaný Sajfa po víkendovej nehode: Operácia!

Matej Sajfa Cifra skončil po víkendovej nehode na bicykli s poraneným ramenom. Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra skončil po víkendovej nehode na bicykli s poraneným ramenom. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Pred pár dňami sme na Topkách informovali o hrozivej nehode Mateja Sajfu Cifru (37). Istý pán mu totiž na petržalskej hrádzi nedal prednosť, zrazili sa a známy Slovák preletel cez bicykel. Nanešťastie si to odnieslo jeho rameno. A to si teraz vyžiadalo operačný zákrok - moderátor včera skončil pod nožom!

Hlasujte za moderátora Mateja Sajfu Cifru v ankete Telkáč roka 2016 >>


Matej Sajfa Cifra už niekoľko dní chodí s vyviazanou rukou - ako sme informovali, cez víkend sa mu totiž stala nepríjemná nehoda. Moderátor sa bol prejsť na bicykli a stačila chvíľka nepozornosti a skončil s nepríjemným zranením.

Nešlo však o jeho chybu. Na petržalskej hrádzi mu totiž istý pán nedal prednosť, začal sa otáčať a vrazili do seba. Nanešťastie si to odnieslo jeho rameno. A hoci röntgen vylúčil, že by bolo niečo zlomené, ďalšie vyšetrenia, ktoré absolvoval v stredu, odhalili skutočný rozsah zranenia. 


Hrozivá nehoda moderátora Sajfu: Dochrámaný skončil v nemocnici!


Verdikt lekárov bol nemilosrdný - už vo štvrtok doobeda musel Sajfa podstúpiť operáciu ramenného kĺbu. „Artroskopicky mi spravia nejaké pliešky do môjho uboleného ramena,“ prezradil fanúšikom deň pred operáciou na youtube Cifra, ktorého najviac mrzí, že sa svojim obľúbeným športovým aktivitám bude musieť istý čas vyhýbať. 

„Mladý pán doktor mi povedal, že to športové obmedzenie je určite po dobu minimálne 6 týždňov a čo sa týka plávania, tak povedal niečo, čo bolo pre mňa nepredstaviteľné - 3 mesiace,“ zhrozil sa pri tejto myšlienke Sajfa. 

S tým sme sa po operácii snažili spojiť, aby sme sa opýtali, ako sa cíti, no na našu správu neodpovedal. Neskôr na sociálnu sieť Instagram pridal fotku, z ktorej sú jeho aktuálne pocity úplne jasné. Moderátorovi prajeme čo najmenej bolesti a rýchle zotavenie!

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu