Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nechutné priznanie zraneného Sajfu: Fuuuj, to nemyslíš vážne!

Matej Sajfa Cifra vo svojom vlogu prezradil, že sa už týždeň poriadne nesprchoval. Zobraziť galériu (8)
Matej Sajfa Cifra vo svojom vlogu prezradil, že sa už týždeň poriadne nesprchoval. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Uff! Matej Sajfa Cifra (37) mal pred takmer dvomi týždňami nepríjemnú nehodu na bicykli, kvôli čomu o pár dní neskôr musel absolvovať operáciu ramena. Odvtedy už uplynul viac ako týždeň a vo štvrtok sa známy rádiový spíker verejne priznal k poriadnej nechutnosti. Kvôli zalepenému a boľavému ramenu sa totiž týždeň poriadne nesprchoval a podľa jeho vlastných slov pomerne dosť smrdel!

Hlasujte za moderátora Mateja Sajfu Cifru v ankete Telkáč roka 2016 >>


Už takmer dva týždne rádiový spíker Matej Sajfa Cifra nedokáže poriadne hýbať pravou rukou. Dôvodom je nepríjemná nehoda, ktorá sa mu stala na bicykli, a následná operácia ramena. 


Dochrámaný Sajfa po víkendovej nehode: Operácia!


Celé to má však aj iný, nie práve najpríjemnejší následok. Keďže je rana ešte čerstvá a moderátor si ju nemôže namáčať, tak... Vo svojom vlogu na youtube sa známy Slovák verejne priznal k poriadnej nechutnosti - celý týždeň sa kvalitne neosprchoval.

„Odtiaľto dole (od pása dole, pozn. red) sa o to veľmi dôsledne starám v sprche. Ale toto (ukazuje na okolie ramena, pozn.red), keďže som stále zalepený, nemôžem vôbec namočiť,“ vysvetlil vo svojom videu spíker z Fun rádia, ktorý však po siedmich dňoch už usúdil, že by sa predsa len mal postarať aspoň o akú-takú hygienu v tejto oblasti. 

O pomoc preto požiadal svoje kolegyne z rádia. No vopred ich upozornil, že „pomerne dosť smrdí“. A zrejme aj hovoril pravdu, jedna z jeho pomocníc totiž po chvíli utierania jeho tela vlhčenými utierkami zahlásila: „Ja na toto asi nemám žalúdok!“ Nuž, čo sa dá robiť. Aj do takejto nepríjemnej situácie sa človek pri chvíľke nepozornosti môže dostať. 

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu